Så mange millioner sparte MENY-kundene i 2017

Så mange millioner sparte MENY-kundene i 2017

I 2017 sparte MENY-kundene hele 180 millioner kroner gjennom Trumf! Nå oppfordrer vi alle til å ta ut sparingen. Det er enkelt!

Til sammen har nå MENY-kunder nesten 250 millioner kroner utestående i form av Trumf-bonus!

Disse kan tas ut når som helst, men historisk sett er januar den måneden mest oppsparte bonus-kroner tas ut.

Det er enkelt å benytte oppspart Trumf-bonus - du kan bruke den til å betale med neste gang du handler i din MENY-butikk, overføre bonusen til din bankkonto, eller til SAS EuroBonus.

- Vi ønsker at våre kunder får full effekt av sine bonussparinger. Derfor var vi først ute med bonus som betaling i kassa, sier Jørgen Normann-Larsen, markedsdirektør i MENY.

Gjennom Bruk Bonus har vi gjort har vi gjort utbetalingen mer tilgjengelig for kundene våre.

- Vi har mange lojale kunder som gjennom mange år har verdsatt vårt brede utvalg, gode råvarer, sterk fagkompetanse og gode pristilbud. Vi ønsker å sikre at vi gir kundene bonusen tilbake, sier Normann-Larsen.

Sjekk hvor mye du har spart på MENY.no eller i appen, og aktiver beløpet du ønsker å bruke slik at du sikrer at du får effekt av din bonussparing.

Slik bruker du oppspart Trumf-bonus

Dersom du vil innløse noe av din oppsparte bonus, logger du enkelt inn på MENY.no her eller i MENY handleappen (for iOS, MinMENY appen for Android) og aktivere beløpet du ønsker å bruke. Da trekkes beløpet automatisk i kassen neste gang du handler hos MENY. 

Du kan også velge å innløse oppspart bonus i kontanter uten å kjøpe noe. Aktiver beløpet du ønsker å ta ut, gå til kassen i butikk og gjør oppmerksom på at du har aktivert bonus, så får du pengebeløpet i kontanter.

Alternativt kan du overføre hele eller deler av din Trumf-bonus til din bankkonto. Det gjør du enkelt her.

Spis sunnere - spar mer!

Alle MENY-kunder som er Trumf-medlemmer får 1% bonus på hele sin handel. Det er både enkelt og forutsigbart, og gir bonus på alle varer hver dag. I tillegg får alle Trumf-medlemmer på enkelte dager 3% bonus. Disse bonusene samler seg til store gevinster.

I tillegg får alle Trumf-medlemmer hver uke 25% bonus på utvalgte sunnere produkter hos MENY. Vi kaller det Ukens Sunnhetsbonus! 

Vi ønsker vi å stimulere til sunnere handlekurver og gjennom Ukens Sunnhetsbonus motiverer vi til økt forbruk av sunnere varer. Produktene som inngår i Ukens Sunnhetsbonus skifter fra uke til uke, men felles for dem er at de er sunnere, populære og gjerne sesongbaserte.