Ukens sunnhetsbonus - spørsmål og svar

Ofte stilte spørsmål og svar om Ukens Sunnhetsbonus.

Må man registrere seg noe sted for å få Ukens Sunnhetsbonus?

Nei, du trenger ikke å registrere deg eller melde deg inn noe sted for å få Ukens Sunnhetsbonus. Alle som er Trumf-medlemmer får bonusen automatisk og du vil se den i din kjøpshistorikk på din Trumf-profil under kolonnen «Ekstra Trumf». Ønsker du å bli Trumf-medlem, klikk her.

Hvorfor står det 24% ekstra Trumf-bonus på kvitteringen når dere reklamerer med 25%?

Som Trumf-medlem får du 1% bonus på alle dagligvarer du handler hos MENY. Det vil derfor stå «24% ekstra Trumf-bonus» på din kassakvittering for produkter i Ukens Sunnhetsbonus, slik at det totalt blir 25%.

Hvorfor fjerner dere Sunnhetsbonusen?

I MENY ønsker vi å stimulere til sunnere handlekurver, noe vi erfarer at den faste Sunnhetsbonusen ikke i tilstrekkelig grad gjør lenger. Etter to år med fast konsept og faste produkter blir den for statisk. For å motivere til økt forbruk av sunnere varer og øke bevisstheten rundt bonuser, må vi ha nye, aktive og rullerende kampanjer. Derfor endrer vi til Ukens Sunnhetsbonus med nye kampanjeprodukter hver uke. Gjennom det siste året har vi dessuten økt antall tilbud betydelig, også på sunnere varer. Se for eksempel etter ukens fisketilbud, ukens fiskemiddag på under 20 minutter, ukens grovere brød til fast knallpris og våre 4-5 ukentlige lavpristilbud på frukt og grønt.


Når fjerner dere Sunnhetsbonusen?

Dagens Sunnhetsbonus avsluttes med virkning fra 4. januar 2018.

Er det ikke en dårlig deal for kundene at dere fjerner Sunnhetsbonusen?

Det kommer an på handlemønsteret til hver enkelt og hvor aktive de er til å benyttes seg av våre tilbud. Vi har det siste året økt antall tilbud betydelig, også på sunnere produkter. Se for eksempel etter ukens fisketilbud, ukens fiskemiddag på under 20 minutter, ukens grovere brød til fast knallpris og våre 4-5 ukentlige lavpristilbud på frukt og grønt.
For en del vil endringen gi negativ effekt på selve Trumf-bonusen, samtidig som den gir positiv effekt på bevisstheten rundt gode tilbud på sunnere varer.

Jeg skjønner ikke hvorfor dere sender meg så mye mailer med markedsføring?

Vi anbefaler deg å gå inn på din Trumf-profil på Meny.no. Her kan du sjekke og gjerne endre dine samtykker når det gjelder hva du ønsker å få tilsendt av informasjon og markedsføring. Her kan du også følge med på din kjøpshistorikk og din bonusopptjening.

Har dere lov til å bryte avtalen om Sunnhetsbonus? – og med så kort varsel?

Vi beklager at vi nå avslutter denne avtalen. Men, ja, i avtalen sto det at vilkårene kunne bli endret med en forhåndsvarsling på 30 dager. 

Hvorfor er sunnhet viktig for MENY? Og hva gjør dere konkret?

MENY ønsker å gjøre det enklere å velge sunt, både fordi våre kunder ønsker en sunnere livsstil og fordi vi har et ansvar ut fra et folkehelseperspektiv. Vi tar hensyn til sunnhet når vi jobber med sortiment, vareplassering i butikk, matinspirasjon, markedsføring og tilbud. Vi har en rekke ukentlige tilbud og kampanjer for varer innen frukt og grønt, fisk og grovere brød.
MENY har Norges største utvalg av sunnere varer. Vi har et variert utvalg av grovere brød, en stor frukt- og grøntavdeling og er eneste kjede med egne ferskvare-fiskedisker.

Hva er Ukens Sunnhetsbonus?

Ukens Sunnhetsbonus er et rullerende kampanjetilbud på sunnere produkter hos MENY. Kundene får hver uke 25 prosent Trumf-bonus på utvalgte sunnere produkter. Produktene som inngår i Ukens Sunnhetsbonus skifter fra uke til uke, så følg med og se etter skiltet Ukens Sunnhetsbonus.

Hva slags type produkter inngår i Ukens Sunnhetsbonus

Produktene som inngår i Ukens Sunnhetsbonus skifter fra uke til uke, men felles for dem er at de er sunnere, populære og gjerne sesongbaserte. Det vil i utgangspunktet være mye frukt og grønt, men det kan også være grovere brød og fisk.

Hvor mange produkter inngår hver uke i Ukens Sunnhetsbonus?

Det vil variere fra uke til uke og tilpasses sesongen. Det vil ofte være en hel varekategori - som for eksempel alle typer tomater en uke og alle varianter av salater neste uke.

Hva gjør jeg om jeg ikke får Trumf-bonus på produkter i Ukens Sunnhetsbonus?

Da anbefaler vi deg å ta kontakt med Trumf-kundeservice. Husk å oppgi kundenummeret ditt, eventuelt navn og adresse og ha også kvitteringen tilgjengelig.

Hva med Jacobs butikkene? Avvikles Sunnhetsbonus hos de og?

Inntil videre får du /% Sunnhetsbonus som normalt i Jacobs butikkene. 

Har du spørsmål? Kontakt oss her.