Vi fornyer Sunnhetsbonusen

Publisert 29. november 2017
Dagens Sunnhetsbonus, som har gitt deg 7% Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt, grovere brød og fersk fisk hos MENY, avsluttes med virkning fra 4. januar 2018. Som en erstatning innfører vi allerede 4. desember Ukens Sunnhetsbonus som gir deg 25% Trumf-bonus på utvalgte sunnere produkter. Du trenger ikke å registrere deg for å få Ukens Sunnhetsbonus, den får du automatisk som Trumf-medlem.

Ukens sunnhetsbonus er alle druer:

Hvorfor gjør vi endringen?

I MENY ønsker vi å stimulere til sunnere handlekurver, noe vi erfarer at den faste Sunnhetsbonusen ikke i tilstrekkelig grad gjør. For å motivere til økt forbruk av sunnere varer og øke bevisstheten rundt bonuser, ser vi at vi må ha aktive og rullerende kampanjer. Derfor endrer vi til Ukens Sunnhetsbonus med nye kampanjeprodukter hver uke.

Hva betyr denne endringen for deg?

  • Din automatiske og faste 7% Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt, grovere brød og fersk fisk opphører fra 4. januar 2018.
  • Se etter skilt merket «Ukens Sunnhetsbonus» fra 4. desember 2017. På disse produktene får du 25% Trumf-bonus.
  • Du trenger ikke å registrere deg eller melde deg inn noe sted for å få Ukens Sunnhetsbonus. Alle som er Trumf-medlemmer får bonusen automatisk og du vil se den i din kjøpshistorikk under kolonnen «Ekstra Trumf» om de logger deg inn på Meny.no.
  • I perioden fra 4. desember til og med 3. januar 2018 får du både Sunnhetsbonus og Ukens Sunnhetsbonus. Det betyr at du ved kjøp av produkter merket Ukens Sunnhetsbonus får begge bonusfordelene.
  • Som Trumf-medlem får du 1% bonus på alle dagligvarer du handler hos MENY. Merk deg derfor at det på din kassakvittering vil stå «24% ekstra Trumf-bonus» på produkter i Ukens Sunnhetsbonus. Det vil si 1% + 24% = 25%

Hva er Ukens Sunnhetsbonus?

Ukens Sunnhetsbonus er et kampanjetilbud med 25% Trumf-bonus på utvalgte sunnere produkter hos MENY. Produktene i Ukens Sunnhetsbonus skifter fra uke til uke, men felles for dem er at de er sunnere, populære og gjerne sesongbaserte. Det vil i utgangspunktet være mye frukt og grønt, men det kan også være grovere brød og fisk. 

Les mer om Ukens Sunnhetsbonus her. 

Sjekk dine samtykker og bonusopptjening

Klikk her for å komme til din Trumf-side. Her kan du sjekke og gjerne endre dine samtykker når det gjelder å få tilsendt informasjon og markedsføring. Her kan du også følge med på din kjøpshistorikk og bonusopptjening.

Q&A: Klikk her for flere spørsmål og svar om endringen fra Sunnhetsbonus til Ukens Sunnhetsbonus