MENY Steakhouse - her får du det beste kjøttet

MENY Steakhouse - her får du det beste kjøttet

Ønsker du en mør og smakfull biff, et saftig stykke kjøtt til en gryte eller hjelp til den perfekte søndagsteika. Legg handleturen til MENY Steakhouse og prøv norsk Angus!

Hva representerer vel kvalitetsbiff mer enn et steakhouse? Steakhouse er selve garantisten for en mør, saftig og smakfull biff - den beste biffen. Hver gang!

Det er også der du finner nye "cuts" av norsk Angus du kanskje aldri har hørt om før. Det er derfor vi i MENY har valgt å kalle kjøttdisken vår nettopp steakhouse.

Flat iron, culotte, teres major, tri tip, flank steak og skirt steak er blant Angus-biffene du finner hos MENY Flat iron, culotte, teres major, tri tip, flank steak og skirt steak er blant Angus-biffene du finner hos MENY
Dette er de ulike biffene av MENY Angus

Dette er de ulike biffene av MENY Angus

Indrefilet, ytrefilet og entrecôte vet du kanskje hva er, men har du hørt om culotte, tri tip, hanger steak eller dragebiff? Her er de beste og mest smakfulle biffene du ikke visste om!

Reddet fra kverna

I Norge har vi hatt en tradisjon for å selge 10-11 prosent av dyret som biff, mens resten har endt opp i kverna. På den måten har vi fått mye god kjøttdeig og karbonadedeig, men vi har somtidig godt glipp av spennende stykker som i andre deler av verden blir servert som biff. I Sør-Amerika tar man ut nærmere 20 prosent av dyret som møre stykningsdeler. Det er disse du nå finner under Steakhouse-skiltet i kjøttdisken hos MENY, sammen med de tradisjonelle biffene.

De møre og spennende stykningsdelene av norsk Angus går under navn som culotte, flank steak, flat iron, dragebiff og tri tip.

Prøv helstekt tri tip med spicy tilbehør

MENY Angus er garantert mørnet i 21 dager, og håndskåret i din lokale MENY-butikk.

Spør oss om hjelp

Våre matarbeidere er på jobb for å hjelpe deg, slik at du lykkes og blir helten på kjøkkenet. Er det noe du lurer på, enten det gjelder valg av kjøtt til en spesiell rett du har sett deg ut, eller du trenger inspirasjon til nye retter, spør oss!

Vi hjelper deg så gjerne.

Vår beste biff - MENY Angus

Vår beste biff - MENY Angus

Bak en ordentlig god biff fra MENY angus ligger lidenskap, god dyrevelferd, Norsk natur og en gjeng engasjerte kokker.