Kaker for enhver anledning

Kaker for enhver anledning

Hver dag finner du et stort utvalg lekre og velsmakende kaker i alle MENY sine bakerier. Vi har marsipankake, ostekake, sjokoladekake, rullekake, napoleonskake og eplekake – noe for enhver smak! Kakene leveres til butikk hver morgen og er bakt i Norge på et av de lokale konditoriene til Bakehuset.

Alle MENYs kaker fra Bakehuset bakes med rene og naturlige råvarer, for å fremheve ekte og tydelige smaker. Noen elsker friske kaker med mousse og bær, noen elsker saftige sjokoladekaker med mektige kremer - og noen elsker smakfulle og klassiske marsipankaker. Derfor har våre bakerier et stort utvalg kaker, slik at alle kan finne sin kakefavoritt.

Disse kakene finner du i alle MENY-butikker:

Marsipankake 2 pk og 8 bit

Marsipankake med sukkerbunn og to lag fløtekrem og to lag friskt bringebærsyltetøy. Vi bruker ekte mandelmarsipan på våre marsipankaker.

 • kr 44 90

  Før kr  65,90

  kr 144,84/kg

  Marsipankake

  2pk 310g Meny

  Utsolgt fra leverandør
 • kr 265 00

  kr 265,00/kg

  Marsipankake

  m/Syltetøy 8 Biter 1kg Meny

  Utsolgt fra leverandør

Ostekake 2 pk

Ostekaken har en herlig sprø kjeksbunn tilsatt meierismør og et fyll av en smaksrik pasjonsfrukt-ostekrem, som også inneholder vaniljekesam. Kaken er toppet med en nydelig og frisk bringebærgele.

 • kr 65 90

  kr 173,42/kg

  Ostekake

  m/Pasjonsfrukt 2pk 380g Meny

  Utsolgt fra leverandør

Sjokoladekake 2 pk

En saftig og god sjokoladebunn med lys, fyldig sjokoladekrem. Vi bruker alltid ekte meierismør i kremen, og det gir den gode, runde og hjemmebakte smaken. For å få ekstra god smak har vi lagt et ekstra lag sjokoladekrem inni kaken.

 • kr 65 90

  kr 205,94/kg

  Sjokoladekake

  2pk 320g Meny

  Utsolgt fra leverandør

Napoleonskake 2 pk

En klassisk napoleonskake med butterdeigsbunn og en luftig og mild vaniljekrem toppet med melisglasur. Dette er en av bestselgerne - svært god og bør prøves!

 • kr 65 90

  kr 188,29/kg

  Napoleonskake

  2pk 350g Meny

  Utsolgt fra leverandør

Rullekake

Vår klassiske rullekake er laget med luftig rulladebunn og friskt bringebærsyltetøy. En frisk og god kake til kaffen.

 • kr 72 90

  kr 214,41/kg

  Rullekake

  Ministang 4 Biter 340g Bakehuset

  Utsolgt fra leverandør

Eplekake 2 pk

Nyhet - denne eplekaken er siste tilskudd i kakeskapet! Eplekaken er saftig, med tydelige eplebiter og kanelsmak. Vi har blandet vaniljekrem i deigen, for å gi en ekstra god smak og en saftig kake.

Mange MENY-butikker har utvidet kakesortiment med kaker som Vaniljedrøm, Oreokake og Rullekake med sjokolade.

Sesongkaker til enhver anledning

Hva med en kakeoppmerksomhet til mor på morsdagen, eller en gul kake til påske, en oransje til Halloween eller en kakedessert til familien i julen?

Hos MENY finner du marsipankaker og sjokoladekaker til enhver sesong og anledning! 

Selv om kakebaking er en hyggelig aktivitet, er det ikke alltid plass til det i en hektisk hverdag. Men kake vil man aldri gå glipp av, uansett hvor travelt det er!

Skreddersy din egen kake

Du kan også bestille kaker online og hente dem i din MENY-butikk allerede dagen etter. Kakemakeren har et stort utvalg av kaker til alle anledninger og i alle størrelser. 

Hvis du vil kan kaken skreddersys etter dine ønsker, du kan bestille din egen kake med et bilde du har valgt på toppen og/eller selvvalgt tekst. Hva med en bamsekake til minsten, en sjokoladekake formet som en krone, eller en fotballkake til fotballspilleren?

Ønsker du å skreddersy din egen kake?