Nyhet! Utvalgte kaker fra Kakemakeren levert hjem

Nyhet! Utvalgte kaker fra Kakemakeren levert hjem

Nå kan du bestille våre populære bestillingskaker fra Kakemakeren i nettbutikken og få de levert hjem! Bestiller du i nettbutikken før kl. 12 kan du få kaken levert allerede neste dag.

Nå får du mange av våre mest populære kaker fra Kakemakeren levert på døren. Du kan bestille kaken alene, eller med din vanlige handel i nettbutikken (gjelder ikke CC-Mat)

Bestill i nettbutikk før kl. 12 for levering påfølgende dag. Kakebestilling til mandager må skje før kl. 12 fredagen før.

Kakemakeren leverer et stort utvalg fristende kaker bakt på et av Bakehusets konditorier i Norge. Sjokoladekaker, marsipankaker, bløtkaker, ostekaker og mye mer.

Se utvalget av kaker med hjemlevering


NB! Dersom du ønsker bilde eller tekst på kaken, bestill skreddersydd kake på kakemakeren.no og hent i din lokale MENY-butikk.

Sjokoladekaker

Kremen gjør våre sjokoladekaker til en favoritt hos mange. Vi bruker ekte meierismør, noe som er med på å gi den runde, hjemmebakte smaken.

Kaken består av en saftig sjokoladebunn dekket med lys sjokoladekrem; rundt kanten, på toppen og i et lag i midten. Kanten rundt kaken er også pyntet med høvlet sjokolade. En sjokoladekake slik sjokoladekaker skal smake!

 • Kaken finnes i to størrelser: 15 og 30 biter.

Bamsekake

En sjokoladekake formet som en bamse. Bamsekaken er populær til både store og små bursdager! Kaken har en saftig og god sjokoladebunn som er dekket med lys sjokoladekrem.

Vi bruker ekte meierismør i kremen, noe som er med på å gi den runde, hjemmebakte smaken

 • Finnes som 20 biter
Bestill skreddersydd kake på nett og hent hos MENY

Bestill skreddersydd kake på nett og hent hos MENY

Bestill skreddersydd kake på nett og hent i din MENY-butikk allerede dagen etter. Kakemakeren har et stort utvalg av kaker til alle anledninger og i alle størrelser.

Dripcake Oreo

En høy sjokoladekake med sjokoladedråper ned på sidene. Kaken er bakt med sjokoladebunner, ost- og sjokoladekrem med oreokjeks. Toppet med sjokoladekrem og oreokjeks.

 • Finnes som 15 biter

Dripcake med bringebær

En høy sjokoladekake med sjokoladedråper ned på sidene. Kaken er bakt med sjokoladebunner, bringebærkrem og hele bringebær - toppet med sjokoladekrem.

 • Finnes som 15 biter

Marsipankake

Våre marsipankaker er saftige kremkaker dekket med ekte mandelmarsipan. De er bakt med sukkerbunn, fløte- og vaniljekrem, bringebærsyltetøy, trukket med ekte marsipan. 

 • Kaken finnes i to forskjellige størrelser: 15 og 30 biter.

Bløtkaker

Våre bløtkaker er bugnende og voluminøse kremkaker - skikkelige festkaker! De er bakt med sukkerbunn, fløtekrem og bringebærsyltetøy og pyntet med fløtekrem. 

 • Kaken finnes i to forskjellige størrelser: 15 og 30 biter.

Lekker, frisk ostekake med pasjonsfrukt-ostekrem Lekker, frisk ostekake med pasjonsfrukt-ostekrem

Ostekake med pasjonsfrukt

En frisk favoritt som passer de aller fleste kakeanledninger!

Herlig sprø kjeksbunn med meierismør og fyll av en smaksrik pasjonsfrukt-ostekrem, som også inneholder vaniljekesam. Kaken er toppet med frisk pasjonsfrukt- og mangogele.

 • Finnes som 15 biter

Vaniljedrøm med mandelbunn

En frisk og god vaniljekremkake! Kaken er bakt med deilig mandelbunn, hvor det er lagt på et godt lag vaniljekrem under en saftig sukkerbunn.

Kaken er toppet med friske skogsbær forseglet med et tynt lag gelé. En frisk kake som passer de aller fleste kakeanledninger!

 • Kaken finnes som 15 biter

 

Vaniljekremkaken Vaniljedrøm kommer også i en variant bakt uten gluten. Vaniljekremkaken Vaniljedrøm kommer også i en variant bakt uten gluten.

Fri for-alternativer for deg med allergi

Du får også kaker bakt uten gluten for deg med matintoleranse og allergi, slik at alle kan nyte et saftig kakestykke. 

Fordi kaken bakes i våre konditorier der glutenholdige varer finnes, kan det forekomme spor av gluten.

Vaniljedrøm bakt uten gluten

En frisk og god vaniljekremkake! Kaken er bakt med deilig mandelbunn, med et godt lag vaniljekrem under en sukkerbunn bakt uten gluten. 

Kaken er toppet med friske skogsbær forseglet med et tynt lag gelé. 

 • Finnes som 15 biter

Vannbakkelskringle er en tradisjonell klassiker til kakebordet! Ikke tid til å bake selv? Bestill den i nettbutikken og få den levert rett hjem! Vannbakkelskringle er en tradisjonell klassiker til kakebordet! Ikke tid til å bake selv? Bestill den i nettbutikken og få den levert rett hjem!

Wienerkringle med eple og makron

Halvparten med eple og vaniljekrem, dekort med glasur - den andre halvparten med makronfyll, dekorert med mandelflak og perlesukker.

Wienerkringle med eple og makron er en suksess på kaffebordet og en klassiker.

 • Finnes som 30 biter

Vannbakkelskringle

En tradisjonell klassiker til kakebordet! Kringlen lages av vannbakkelsdeig, og fylles rikelig med vaniljekrem, fløtekrem og friskt bringebærsyltetøy. Kringlen drysses til sist med dekorsukker. 

 • Finnes som 30 biter

Kransekake

Den har 18 ringer og er bakt med ekte mandler. Bakt i Norge, alle 18 ringene stablet oppå hverandre og levert med knall.

Kransekakene kan også fryses og tines mange ganger, så lenge den pakkes godt inn i plast. Da bevares den gode smaken.