Matkassen med lokale råvarer

Matkassen med lokale råvarer

Spar tid og spis sunt og godt! Få gode smaksopplevelser enkelt. Med matkasse fra Kokkeløren og MENY får du en smakfull middag med lokale råvarer i sesong.

Perfekt for deg som søker inspirasjon til nye og spennende middager med gode råvarer, og som vil legge ned litt innsats selv. Matkasse uten abonnement!

Kjøp middagen av Kokkeløren og MENY

I samarbeid med Kokkeløren lanserer vi nå en ny, spennende type matkasse. Kokkeløren er en fin liten gjeng med et enormt stort hjerte for mat. De er opptatt av hvordan dyrene har det og hvordan maten blir laget. Sammen med denne flotte gjengen skal vi tilby det beste Norge har å by på av råvarer og gjøre deg til stjerne på kjøkkenet. 

Slik er matkassene:  

  • Kjøpes i butikk eller i MENY Nettbutikk.
  • Velg mellom 4 ulike retter.
  • Alt du trenger finnes i kassen.
  • Alle matkassene inneholder middag for 2 personer
  • Detaljert trinn for trinn fremgangsmåte med illustrasjoner
  • Middagene lages på ca. 20-35 minutter.

I første omgang er matkassene tilgjengelig i 24 butikker omkring Oslo, Akershus og Drammen. De er også tilgjengelig for netthandelskunder i disse områdene.  

Bjølsen                                       Brakerøya

Bryn                                           Hagaløkkveien

Strømmen                                  Liertoppen

Vøyenenga                                CC Vest

Vollebekk                                   Skøyen

Union Brygge                             Sandvika                 

Colosseum                                 Østerås

Ringnes Park                             Trekanten

Høvik                                          Kringsjå

Nordstrand                                 Lambertseter

Bogstadveien                             Røa

Fornebu                                     Jarhuset

Oslo City

Velg mellom 4 ulike middager Velg mellom 4 ulike middager

Lokalmat og sesong i fokus 

Matkassene har stort fokus på sesongens råvarer. I tillegg vil det være lokale råvarer og matskatter fra hele det store utvalget av lokalmat. Kokkelørens egne sauser, marinader og majoneser vil også være med å løfte denne matkassen til nye høyder.

I tillegg vil rettene være perfekt porsjonerte for å unngå matsvinn. Matkassene har også god holdbarhet, så fortvil ikke om du ikke får spist den som planlagt. 

Ingen forpliktelser 

Matkassen kommer helt uten abonnement og med full frihet. Matkassene er beregnet til to personer – og om dere blir fire til middag kan man enkelt kjøpe to kasser.

Ved å kjøpe matkasse i butikk opplever man en mer fleksibel løsning enn matkasser på abonnement. Man kan selv velge når man ønsker en matkasse, velge selv hvilken av middagene man vil ha, og til hvor mange personer.

- Det er naturlig at det er utvalgskjeden MENY som tilbyr denne matkassen, sier Espen S. Lie, kokk og leder av MENY-Lauget. 

Matkasse 1 – Satay Curry

En smaksbombe med alt det gode! Saftig Lerstangkylling, eget sataykrydder, Kokkelørens smaksrike peanøttsaus, lime, ris og agurk. Fantastisk mat, fantastisk enkelt!

Matkassen inneholder: : Lerstang kylling, ris, Kokkelørens sataykrydder, Kokkelørens peanøttsaus, Peanøtter, Limeblader, Lime, Vårløk og Agurk.

Matkasse 2 – Laks Unagi

Her får du de kjente og gode sushismakene, men på en ny måte. Ingefær og agurksalat, wasabimajones, smakfull og saftig ris og nydelig Frøya-laks med unagisaus. Fantastisk godt og fantastisk enkelt!

Matkassen inneholder: Frøya lakseloin, sushiris, agurk, sjøtang, Kokkelørens wasabimajones, syltet ingefær, Kokkelørens edikklake (til sushirisen) og Kokkelørens unagisaus.

Matkasse 3 – Svinekjakeragu pasta

Skikkelig håndverk i en smakfull rett som oser av Italia! Med langtidsbakt og supermør svinekjake, eggepasta og en rund og god tomatsaus, er dette kjente smaker du lett kan imponere med. 

Inneholder: Langtidsbakt svinekjake fra Metervare i Oslo, eggepasta, gulrot, løk, Kokkelørens tomatsaus og Kokkelørens friske og smakfulle Salsa verde.

Matkasse 4 – Kokkelørens Ramen

Kokkelørens miso/soppsoya-blanding. En autentisk rett som gjør deg til stjerne på eget kjøkken.

Inneholder: Vinger av Lerstangkylling, nudler, Schichimi togarashi krydderblanding, egg fra Ek, Østerssopp, Katsuobushi, Kyllingkraft fra Gårdsand, Kombu og Vårløk.