Fiskemiddag på 1-2-3

Trenger du middagstips? Med middagskonseptet "Fisk på 1-2-3" får du en ny og spennende middag hver uke - bestående av fersk fisk fra fiskedisken med godt og passende tilbehør.

Fersk fisk gjort enkelt

I fiskedisken hos MENY finner du middag til alle anledninger. Det tradisjonelle, og det litt mer spesielle. Til stort selskap eller om du skal spise i ditt eget selskap.

Nå har vi gjort det enda enklere å spise fisk oftere. Du finner hele fiskemiddagen på ett sted, og antall porsjoner er opp til deg.

Du kan velge mellom laks eller torsk med ulike marinader, og spennende tilbehør som tilpasses sesongene våre. Våre matarbeidere har også pakket ferdig vår anbefaling til ukens fiskemiddag.

To middagsmuligheter

Du velger selv om du vil ha "Ukens Fisk på 1-2-3" som ligger ferdigpakket i fiskedisken, eller ”plukk og miks” hvor du selv kan velge enten laksefilet eller torskefilet, og velge mellom flere ulike tilbehør.

Ukens fisk på 1-2-3 – gjort klar til deg

Dette er middagsløsningen som ligger ferdigpakket i fiskedisken. Våre kokker har satt sammen sine anbefalinger til ulike fiskemiddager, en ny rett hver uke.

Ukens fisk på 1-2-3 kommer i porsjonspakninger og koster 89 kr pr. porsjon.

Plukk & miks – sett sammen din egen fiskemiddag  

Middagsløsning hvor du selv kan velge fisk og tilbehør fra fiskedisken, og sette sammen din egen løsning. Du velger fisk og tilbehør tilpasset det antall porsjoner du ønsker.

Uansett om du velger ferdigpakket eller «plukk og miks» kommer fiskemiddagen i en praktisk aluminiumform hvor du tar av lokket, og setter rett i ovnen på 180 grader. Etter ca. 15 minutter er middagen ferdig.

Perfekt i flere situasjoner

En fiskemiddag fra Fisk på 1-2-3 passer perfekt i flere situasjoner. Kanskje du skal spise middag alene, men fortsatt ønsker å lage deg en sunn og god rett? Eller kanskje du har dårlig tid, og ønsker at middagen skal bli ferdig raskt? Kanskje du rett og slett ønsker å spise mer fisk – men mangler inspirasjon? 

- Vi har mange innom fiskedisken som forteller at de ønsker å spise mer fisk, men som synes det å lage fisk kan være litt vanskelig. Da er det veldig greit å få en ferdig sammensatt fiskemiddag, som bare trenger 15 minutter i ovnen, forteller Espen Lie, kokk og leder av MENY-Lauget.

Ramsløk-marinert laksefilet med ratatouille

Slik fungerer Fisk på 1-2-3

1. Dra innom fiskedisken hos MENY

2. Plukk med deg ukens fiskerett fra Fisk på 123, eller plukk og miks dine favoritter

3. Forvarm ovnen til 180 grader

4. Ta av lokket og sett hele formen i ovnen, og stek i ca. 15 minutter, til fisken akkurat er gjennomstekt