Fiskemiddag på 1-2-3

Fiskemiddag på 1-2-3

Trenger du middagstips? Med middagskonseptet "Fisk på 1-2-3" får du en spennende middag bestående av fersk fisk fra fiskedisken med godt og passende tilbehør.

Fersk fisk gjort enkelt

I fiskedisken hos MENY finner du middag til alle anledninger. Det tradisjonelle, og det litt mer spesielle. Til stort selskap eller om du skal spise i ditt eget selskap.

Nå har vi gjort det enda enklere å spise fisk oftere. Du finner hele fiskemiddagen på ett sted, og antall porsjoner er opp til deg.

Du kan velge mellom laks eller torsk med ulike marinader, og spennende tilbehør som tilpasses sesongene våre. Våre matarbeidere har pakket ferdig vår anbefaling til ukens fiskemiddag.

Perfekt i flere situasjoner

En fiskemiddag fra Fisk på 1-2-3 passer perfekt i flere situasjoner. Kanskje du skal spise middag alene, men fortsatt ønsker å lage deg en sunn og god rett? Eller kanskje du har dårlig tid, og ønsker at middagen skal bli ferdig raskt? Kanskje du rett og slett ønsker å spise mer fisk – men mangler inspirasjon? 

- Vi har mange innom fiskedisken som forteller at de ønsker å spise mer fisk, men som synes det å lage fisk kan være litt vanskelig. Da er det veldig greit å få en ferdig sammensatt fiskemiddag, som bare trenger 15 minutter i ovnen, forteller Espen Lie, kokk og leder av MENY-Lauget.