Middagstips: Chili con carne på få minutter

Middagstips: Chili con carne på få minutter

Chili con carne er en populær middagsrett - og med denne løsningen er den klar på få minutter. Det eneste du trenger å gjøre er å varme den, resten har våre kokker tatt seg av.

Chili con carne er nydelig hverdagsmat som metter godt, men som gjerne krever litt tid for å få frem de gode smakene.

- Har du verken tid, lyst eller mulighet til å lage chili con carne fra bunnen av har vi løsningen for deg. Med vår egen chili con carne fra Heat & Eat-disken har du en varmende middagsrett som er klar på  få minutter, forteller Jan-Arne Moen, kokk og medlem av MENY-Lauget, MENYs egne mateksperter.

Det eneste du trenger å gjøre er å varme den, tipser Jan-Arne. 

Heat & Eat-middagen chili con carne kan du også bestille på nett! Få middagen levert på døren sammen med resten av ukeshandelen!
Chili con carne fra Heat & Eat kommer med ris og nachos, og du varmer den enkelt i ovn eller micro. Chili con carne fra Heat & Eat kommer med ris og nachos, og du varmer den enkelt i ovn eller micro.

Vår hemmelige ingrediens  

For å få frem de gode smakene av chili har kokkene våre krydret med en hemmelig ingrediens du som oftest finner i Mexicansk mat… Kakao.

Mange stusser når de hører dette, men et touch kakao runder av og fremhever de ulike chilismakene, uten at den stjeler plass i smaksbildet. 

Vil du lage den selv? Her finner du våre beste oppskrifter på chili con carne! 

En middag fra Heat & Eat-disken passer perfekt når du skal spise middag alene, du er hjemme alene, når ungene trenger et raskt måltid før trening eller når familien har alt for liten tid og alle vil plukke med seg sin favoritt

Oppskrift på rask chili con carne 

Har du tid til å lage den selv, men alikevell ønsker at det skal gå fort? Vi har en løsning for dette også! Lag chili con carne med bare fire varer, blant annet vår egen ferdig chili con carne saus (tex-mex saus). Da blir tilberedningstiden kort, med smaken den samme gode! Oppskriften finner du her

Oppskrift på hjemmelaget chili con carne

Har du god tid og ønsker å lage gryteretten helt fra bunn? Da anbefales denne oppskriften. Her kan både kjøttdeig og karbonadedeig brukes, og du kan justere mengden chili etter smak. Server gjerne med tortillachips, rømme og ris.

Oppskriften finner du her

Oppskrift på chili con kalkun

Er du glad i hvitt kjøtt? Prøv denne oppskriften på chili con carne, men med kalkun! Spicy og sunn middagsfavoritt. 

Oppskrift på chili sin carne - vegetar 

En chili uten kjøtt trenger ikke være fattig på smak! I denne varianten er det i tillegg mørk sjokolade, noe som gjerne brukes i Mexico. En dyp, mørk og fyldig vegetarchili som selv en kjøttelsker vil like.

Oppskriften finner du her