Middagstips: Kylling på amerikansk vis

Middagstips: Kylling på amerikansk vis

Dårlig tid, eller kanskje du bare ønsker at noen andre skal lage middag i dag? Da er "Sticky fingers chicken", deilig kylling på amerikansk vis, fra Takeaway-disken til MENY noe for deg.

”Finger licking good!” ville amerikanerne sagt om retten "Sticky fingers chicken"som du finner i Takeaway-disken hos MENY.

Kort fortalt er  "Sticky fingers chicken” grillet kylling i kombinasjon med spennende sauser fra Sticky Fingers.

- Først velger du om du vil ha kyllinglår, buffalowings eller kyllingvinger, og deretter velger du sausen du vil ha på, forklarer Espen.

Kyllingen er laget ferdig av MENY sine kokker, og du får den varm og klar til å spises i Takeaway-disken.

Les også: Takeaway - varm middag på farten

Du kan velge mellom smakene...

”Gi'me wings buffalosaus” - Skarp og syrlig

Den originale Buffalo wing-sausen har sitt opphav i restauranten The Anchor bar, i byen Buffalo i New York state, USA. Det var her kyllingvinger først ble lansert, marinert i hot sauce og smør.  Sticky Fingers Gi’me wings buffalo sauce gir smaksløkene noe å bryne seg på. Dette er en sterk & syrlig chilisaus, med smak av blåmugg- og parmesanost.

”Blue oak bbq saus” - Asiatisk/amerikansk BBQ saus

Blue oak BBQ-saus er en frisk og fruktig saus som kombinerer ulike krydder, eddik og tomater. Røykaromaen gir en god ettersmak av hickory, og krydderne hinter mot østen, uten at vi forlater USA. Mange syns denne er så god at de trenger dobbel porsjon!

”The grill father bbq” -  Sterk og fruktig

En skikkelig allround BBQ-saus, lett spicy og fruktig, slik som en skikkelig grillsaus skal være.

”Bar & grill saus” - Søt og røykfull

Bar & grill sauce er en mørk grillsaus med rund røyksmak og et lite kick av cayennepepper. Den gir en utmerket grillsmak på alt av kjøtt og fisk, og er veldig lett å like!

Tips! Velg det tilbehøret du liker best
I Takeaway-disken kan du velge mellom et stort utvalg tilbehør, som for eksempel fløtepoteter,  ovnsbakte grønnsaker, kokt ris, salater, rundstykker og focaccia.