Pizza med unik topping

Pizza med unik topping

Ferdig pizza trenger ikke være verken kjedelig eller tradisjonell. Med topping som blåmuggost, chorizo fra Tind og vellagret Valdres ost, er vår egne ferske pizzaer en favoritt både til hverdag og til helg.

- Den perfekte pizzaen har akkurat passe tynn bunn, en smakfull tomatsaus og toppes med akkurat passe med gode og smaksrike oster, akkurat sånn er vår pizza, forteller Ingrid Fugelli, ved MENY Bø.

Pizzaene du får hos MENY er bakt på egen surdeig, og deigen er godt modnet før den blir stekt. Det gjør at du får frem alle de gode smakene i melet, og pizzaen får en akkurat passe seig og sprø kant, og den den tynne bunnen blir sprø og saftig. Hver pizza formes for hånd, og alt er laget fra bunnen av.

Velg mellom pizza med blåmuggost og skinke, pizza med skinke og cheddar, pizza med chorizo (Tind), cheddar og vellagret Valdres ost og pizza med salami Napoli og parmesan. Velg mellom pizza med blåmuggost og skinke, pizza med skinke og cheddar, pizza med chorizo (Tind), cheddar og vellagret Valdres ost og pizza med salami Napoli og parmesan.
Vår egen pizza finner du både i Heat & Eat-disken og i Nettbutikken!

Velg mellom fire spennende smaker! 

Pizza med blåmuggost og skinke

I tillegg til en god skinke, og vanlig pizzaoster har denne pizzaen fått et akkurat passe touch av Tines Selbu blå. Selbu blå er en myk og kremaktig, aromatisk og akkurat passe fyldig blåmuggost.

Pizza med skinke og cheddar

Alle liker en plain pizza med skinke. Med Engelsk Cheddar blir den akkurat litt mer spennende, uten at den «skremmer» noen. 

Pizza med chorizo (Tind), cheddar og vellagret Valdres ost

Dette er nok den eneste pizzaen i Norge toppet med en ost som av våre  mateksperter blir betegnet som en Matskatt.

Bufarost fra Valdresmeieriet er ystet for hånd av Stølsmelk fra Valdres. Deretter blir den skåret fra ostehjul som er lagret på trehyller i minimum tre måneder – og god lagring blir til god smak – noe som igjen gir god pizza. I kombinasjon med Jacobs Utvalgte Chorizo fra Tind spekevarer, er dette en skikkelig matskattpizza!

Vil du lage den selv? Oppskriften finner du her

Pizza med salami Napoli og parmesan

Denne pizzaen er toppet med vår beste salami, Jacobs Utvalgte salami Napoli! Sammen med parmesan får du her den ekte smaken av Italia. Enkelt og veldig godt! Vil du lage den selv? Oppskriften finner du her

Laget av oss, nytes av deg!