Takeaway: 3 retter du vil elske

Takeaway: 3 retter du vil elske

Dårlig tid, eller kanskje du bare ønsker at noen andre skal lage middag i dag? Da er Takeaway fra MENY løsningen for deg.

MENY sin Takeaway-disk bugner av gode smaker. Her finner du mange spennende varmretter som er klare til å nytes, som biff stroganoff, pytt i panne, grillet kylling, burgere og et stort utvalg tilbehør som fløtepoteter og ovnsbakte grønnsaker.

Her er 3 retter fra Takeaway-disken vi tror du kommer til å elske!

MENYs lasagne er akkurat passe krydret, og saftig og god. Med et dryss parmesan som dysses over før servering av en av våre matarbeidere, og en god salat løfter du middagen til nye smakshøyder. MENYs lasagne er akkurat passe krydret, og saftig og god. Med et dryss parmesan som dysses over før servering av en av våre matarbeidere, og en god salat løfter du middagen til nye smakshøyder.

1. Homestyle lasagne – smakfull lasagne klar til å spises

Retten ” homestyle lasagne” er MENYs egen lasagne.

- MENYs lasagne er akkurat passe krydret, og saftig og god. Med et dryss parmesan som dysses over før servering av en av våre matarbeidere, og en god salat løfter du middagen til nye smakshøyder. Her får du en komplett middag på 1-2-3, tipser Espen Schøning Lie, kokk og leder av MENY-Lauget, MENYs egne mateksperter.

Lasagnen får du også kjøpt i Heat&Eat-disken, klar til å varmes når du kommer hjem. Kommer både i porsjonspakke og familiepakke.

I Takeaway-disken finner du alt du trenger av bestikk og lignende!
Klassisk biff stroganoff med masse smak. Klar til å spises. Klassisk biff stroganoff med masse smak. Klar til å spises.

2. Stroganoff - klassisk tradisjonsmat

Biff stroganoff er en klassiker med mye god smak, som du kan få sammen med potetmos i disken. 

Kort fortalt er menyen «Sticky fingers chicken” grillet kylling i kombinasjon med spennende sauser fra Sticky Fingers. Kort fortalt er menyen «Sticky fingers chicken” grillet kylling i kombinasjon med spennende sauser fra Sticky Fingers.

3. Sticky fingers chicken – deilig kylling på amerikansk vis

”Finger licking good!” ville amerikanerne sagt om kyllingen du finner i Takeaway-disken. Kort fortalt er menyen «Sticky fingers chicken” grillet kylling i kombinasjon med spennende sauser fra Sticky Fingers.

- Først velger du om du vil ha kyllinglår, buffalowings eller kyllingvinger, og deretter velger du sausen du vil ha på, forklarer Espen.

Du kan velge mellom smakene...

  • ”Gi'me wings buffalosaus” - Skarp og syrlig
  • ”Blue oak bbq saus” - Asiatisk/amerikansk BBQ saus
  • ”The grill father bbq” -  Sterk og fruktig
  • ”Bar & grill saus” - Søt og røykfull
I Takeaway-disken kan du velge mellom et stort utvalg tilbehør, som for eksempel fløtepoteter, ovnsbakte grønnsaker, kokt ris, salater, rundstykker og focaccia.
Takeaway-disken er en varmdisk fylt med spennende retter, som er klare til å nytes på de dagene du har litt dårlig tid. Takeaway-disken er en varmdisk fylt med spennende retter, som er klare til å nytes på de dagene du har litt dårlig tid.

Takeaway-disken finner du i alle våre butikker! Fikk din nærmeste MENY-butikk her