Tradisjonell engelsk bangers & mash

Tradisjonell engelsk bangers & mash

Bangers & mash, eller pølse og potetmos på norsk, er ekte gastropubmat som er lett å like. Du finner retten klar til å varmes i Heat & Eat-disken, og som takeaway i Takeaway-disken. Rask middag eller deilig lunsj på 1-2-3!

Bangers & mash er perfekt middag på de dagene du har litt dårlig tid eller vil at noen andre skal lage maten for deg. Hvordan? Jo, våre  kokker har laget den for deg!

- Bangers & mash finner du både i Heat & Eat-disken og i Takeaway-disken i vår middagsavdeling. Er du sugen på ekte gastropubmat, er dette noe for deg, tipser Espen Schøning Lie, kokk og leder av MENY-Lauget, MENYs egne mateksperter.

Velger du Heat & Eat, varmer du enkelt retten hjemme hos deg selv, mens den i Takeaway-disken er klar til å spises.
Bangers & mash består av en grov og saftig stekepølse, en skikkelig god potetmos med merierismør og løksaus med Bayer øl fra Aass Bryggeri. Bangers & mash består av en grov og saftig stekepølse, en skikkelig god potetmos med merierismør og løksaus med Bayer øl fra Aass Bryggeri.
Alle rettene fra Heat & Eat, inkludert bangers & mash, kan bestilles i nettbutikken! Få middagen levert på døren sammen med resten av ukeshandelen!

Pølser laget på det beste kjøttet i Norge 

Bangers & mash består av en grov og saftig stekepølse, en skikkelig god potetmos med merierismør og vår egen løksaus med Bayer øl fra Aass Bryggeri. Prikken over i-en er et dryss finhakket kruspersille.

- Pølsene er grovkvernet og saftig engelsk stekepølse laget av Jæren smak svin hos pølsemaker A. Idsøe i Stavanger. Jæren Smak er et kvalitetsstempel, og betyr at du får det beste og mest smakfulle kjøttet i Norge, forteller Espen.

Alle rettene i Takeaway-disken serveres i praktiske serveringsbokser, som gjør det enkelt å ta med seg og spise maten for farten. Perfekt til både lunsj og middag! Alle rettene i Takeaway-disken serveres i praktiske serveringsbokser, som gjør det enkelt å ta med seg og spise maten for farten. Perfekt til både lunsj og middag!
Takeaway: 3 retter du vil elske

Takeaway: 3 retter du vil elske

Dårlig tid, eller kanskje du bare ønsker at noen andre skal lage middag i dag...

Dette er den populære middagsserien Heat & Eat

Dette er den populære middagsserien Heat & Eat

Heat and Eat er vår helt egen serie med ferdige middager basert på gode...