NYHET! Få søndagsfrokosten levert hjem

Ferske bakevarer og andre frokostprodukter levert hjemme hos deg tidlig søndag morgen.

Nå kan du få ferske brød levert på døren til søndagsfrokosten. Bestill søndagsfrokosten på meny.no, og få denne levert utenfor døren din tidlig søndag morgen. Du kan velge blant et utvalg frokostprodukter, som nystekte bakevarer, pålegg, drikke, meieriprodukter, frukt & grønt og frokostblandinger. Bakevarene er stekt natt til søndag, ferskere blir det ikke!

NB! Dette er en test i et utvalgt område. Gjelder utvalgte postnr på Jar, Bekkestua og Eiksmarka

Klikk her for å gå til frokostbutikken 🥐☕

Hvem kan få søndagsfrokosten levert fra MENY?

Vi tester i et utvalgt område i Bærum. Kunder som bor på postnr 1358, 1359, 1368 og 1369 kan foreløpig få levert ferske bakevarer og andre frokostprodukter tidlig søndag morgen.

Hva koster det å få søndagsfrokosten levert?

Det koster kr 59,- å få frokostvarene levert tidlig søndag morgen. Det er ikke muligeht for å hente varene selv, kun hjemlevering.

Når må jeg bestille for å få søndagsfrokosten levert?

Bestillingsfrist er 12 timer, så det vil si at dersom du ønsker levert frokosten mellom kl 07 og kl 09, må bestillingen være inne kl 19 lørdag kveld. tilsvarende kl 21 lørdag kveld for levering søndag morgen kl 09-kl 11.

Setter dere igen varene utenfor døren eller ringer dere på tidlig søndag morgen?

Vi setter igjen varene utenfor døren, så du kan bare nyte en helt rolig morgen og ikke tenke på å ta imot noen varer

Hvorfor kan jeg ikke handle alt jeg trenger og få det levert søndag morgen?

Vi leverer foreløpig kun et utvalg frokostprodukter i denne tjenesten.

Hvordan og når stekes brødene?

Brødene stekes hos United Bakeries natt til søndag. Vi steker kun brød som er bestilt, og det blir fraktet slik at det holder på den gode kvaliteten helt hjem til deg. Ferskere blir det ikke.

Hvordan bestiller jeg?

Dersom du bor på et av de 4 postnummerene som dette er tilgjengelig, gå til meny.no/frokost og klikk på den røde knappen "Gå til frokostbutikken". Du kan også velge Søndagslevering og ønsket leveiringsvindu ved å klikke på linken oppe til høyre, der du kan endre leveringstidspunkt. Dersom ditt postnr som er registrert i Trumf er et annet enn testområdet, kan du legge inn en alternativ adresse innenfor testområdet, for å få tilgang til frokostbutikken. Alternativ adresse legger du til her. Du behøver ikke å være Trumf-medlem for å handle i vår nettbutikk, heller ikke for å få frokosten levert. Gå til meny.no/frokost, sjekk om vi leverer til deg ved å taste inn ønsket postnr. Dersom vi leverer til ønsket postnr, kan du klikke på den røde knappen "Gå til frokostbutikken"

Jeg ser så få varer i nettbutikken, hvorfor?

Vi kan levere kun et begrenset utvalg fra frokostbutikken. Dersom du har valgt å få varer levert hjem på søndag morgen er du i frokostbutikken, og ser kun sortimentet i denne butikken. Ønsker du å se det vanlige sortimentet vårt, må du velge en annen leveringsmetode. Klikk på linken under Hei, *navnet ditt* oppetil høyre, og velg vanlig hjemlevering, eller å hente på en butikk/hentepunkt. Da blir du koblet på vårt store sortiment. 

I hva slags emballasje leveres frokostvarene i?

Varene leveres i spesialemballasje som stiller våre strenge krav til oppbevaring av kjøleprodukter. Du skal være trygg på at varene er av god kvalitet når du mottar dem.

Hva skal jeg gjøre med eskene frokosten kom i?

Disse vil vi komme og hente neste gang du bestiller mat fra MENY Nettbutikk. Bare sett de utenfor døren din, eller gi dem til vår sjåfør når vi leverer mat til deg. 

Hvorfor betaler jeg for poser når jeg får varene levert i esker?

Vi jobber med å løse denne tekniske utfordringen, enn så lenge vil vi manuelt føre tilbake kostnaden for posene til det bankkortet du benyttet da du handlet. Tilbakeføringen skjer påfølgende mandag.