20% Trumf-rabatt på et stort utvalg vegetarprodukter

20% Trumf-rabatt på et stort utvalg vegetarprodukter

Publisert 19. november 2020
Hele julen får Trumf-medlemmer 20% rabatt på et stort utvalg vegetar og veganske produkter hos MENY. Velg mellom vår egen nøttestek, spennende pålegg, kjøtterstatning, vegansk iskrem og ferdige vegetarmiddager.

Tilbudet gjelder fra 29.11.2020 - 03.01.2020

Eksklusivt tilbud for Trumf-medlemmer

For å benytte deg av tilbudet, må du være Trumf-medlem og betale for varene med et Trumf-registrert bankkort eller scanne ditt Trumf-kort i kassen. Rabatten blir deretter automatisk trukket fra kjøpesummen i kassen.

Handler du varene samme dag som du har blitt Trumf-medlem vil rabatten ikke slå inn i kassen men bli godskrevet i form av Trumf-bonus uken etter. Vi beklager ulempen.

NB! Tilbudene vil ikke bli synlige i nettbutikken før etter at du har betalt.

Bli Trumf-medlem
Dine fordeler som Trumf-medlem

Dine fordeler som Trumf-medlem

Se alle fordelene du har som Trumf-medlem hos MENY.

Stort utvalg vegetarprodukter til Trumf-rabatt:

Se alle produkter til Trumf-rabatt

Vi har gjort det enkelt for deg som er nysgjerrig eller har kuttet ut kjøttet helt. Nå får du 20% avslag på et stort utvalg veganske- og vegetariske produkter, slik at du kan prøve nye ting, eller kjøpe dine favoritter til redusert pris - hele jula!

Her er noen av våre favorittprodukter du får rabatt på i julen:

MENYs egen nøttestek

Nøttestek er svært populært til jul, og vi vil gjøre det enklere for alle som ønsker å servere eller smake nøttestek i julen. 

Skal du ha besøk av noen som ikke spiser kjøtt i jula? Da passer nøttesteken perfekt!

Vi har stekt den ferdig, det eneste du trenger å gjøre er å varme den og servere den med godt tilbehør og en god saus.

Lyst til å lage din egen? Oppskriften finner du her.

Emblem
Nysgjerrig på vegetarprodukter? Se etter Veggie-merket i din butikk!

Gode kjøtterstatninger til julematen

Man kan erstatte kjøtt med linser og bønner, men om du har lyst til å prøve noen gode kjøtterstatninger, har vi et stort utvalg. Hos MENY finner du blant annet:

Vegetardeig

Vegetardeiger kan formes, krydres og brukes på samme måte som kjøttdeig. Lag din egen julestek, vegisterkaker eller stek den som vanlig kjøttdeig til en enkel taco i førjulstiden.

Vegetardeig er veldig allsidig, og du kan krydre den etter eget ønske.

Selv om den tradisjonelle julematen består av mye kjøtt i ulike varianter, betyr ikke det at du ikke kan nyte god julemat og gode julesmaker om du er vegetarianer, veganer eller vil prøve en kjøttfri dag i julen.

Vegetarboller og falafel

Disse bollene er ypperlige å varme i julesaus eller bruke som erstatning for medisterkaker. Du kan også bruke falafel som tilbehør til julematen.

Vegetar-chunks og filetbiter

Disse bitene ser ut som, smaker og har samme konsistens som kjøttbiter. Småbitene passer godt i gryter, til wraps, gratenger og taco. Filetbitene er finere og større stykker som egner seg godt som erstatning for biffer og fileter. 

Julefrokost med god samvittighet

Det finnes også et stort utvalg frokost- og påleggsprodukter som er vegetariske eller veganske. Her finner du alt fra erstatningsvarer for ost og smøreost, kjøttpålegg og bacon.

Plukk ut dine favoritter til hverdags og den store julefrokosten.

Kjøttfri middag på farten

Dårlig tid? Vi har et stort utvalg smakfulle kjøttfrie og veganske ferdigretter. Alt du trenger å gjøre er å varme opp retten - enklere blir det ikke! 

Vegansk pizza

Det finnes også gode pizzaer for deg som ikke spiser kjøtt, eller som ønsker et helt vegansk kosthold. De er superpopulære blant både vegetarianere og de som ønsker å spise mindre kjøtt. Prøv dem da vel, du finner dem i frysedisken. 

Pølser og burgere helt uten kjøtt

Det er også mange spennende burgere og pølser i butikkene. Her finner du alt fra BBQ-burger til burger med ost. Prøv også de smaksrike pølsene!

Vegansk is til dessert

Iskrem har lenge vært noe forbeholdt vegetarianere eller kjøttspisere. Nå finnes det et stort utvalg plantebasert iskrem på markedet, og man har mange smaker å velge mellom. 

 

Prøv en av disse: