Litt bedre middag

Velger du Jacobs Utvalgte får du en litt bedre middag. Hemmeligheten ligger i råvarene. I en årrekke har vi reist verden rundt og valgt ut produktene som er litt tykkere, litt saftigere og som har litt mer smak. Resultatet er en litt bedre hverdagsmiddag og et litt bedre helgemåltid.

La de gode råvarene spille hovedrollen under middagen. For det er faktisk forskjell på pasta, pølser og kjøttstykker. Velger du Jacobs Utvalgte-produkter får du en litt bedre middag.

Stek biffen perfekt! For RÅ biff må kjernetemperaturen være på 52-56 grader, for MEDIUM biff må kjernetemperaturen være på 58-64 grader og for GODT STEKT biff må kjernetemperaturen være på 66-68 grader.

En litt bedre middag trenger ikke ta lang tid. La råvarene være i fokus, og server for eksempel Jacobs Utvalgte pasta, som er en anelse større og tykkere enn vanlig pasta. Det gjør den litt bedre.

Roar Sjåvåg
Nestleder i MENY-Lauget