Litt bedre middag

Velger du Jacobs Utvalgte får du en litt bedre middag. Hemmeligheten ligger i råvarene. I en årrekke har vi reist verden rundt og valgt ut produktene som er litt tykkere, litt saftigere og som har litt mer smak. Resultatet er en litt bedre hverdagsmiddag og et litt bedre helgemåltid.

La de gode råvarene spille hovedrollen under middagen. For det er faktisk forskjell på pasta, pølser og kjøttstykker. Velger du Jacobs Utvalgte-produkter får du en litt bedre middag.

Jacobs Utvalgte middagsprodukter

Jacobs Utvalgte kylling

Jacobs Utvalgte kylling

Jacobs Utvalgte kylling

Lerstang kylling er en ny serie kyllingprodukter med ekstra saftig og smakfullt kjøtt. Lerstang kylling er en saktevoksende kylling av fransk rase, oppvokst i hjertet av Vestfold. Kyllingen er foret med narasinfritt fôr fra den lokale mølle og dyrevelferd står høyt i fokus. 

Serien består av 

  • Kyllingbryst, naturell
  • Kyllingbryst, marinert
  • Kyllinglår, naturell
  • Kyllinglår, marinert
  • Hel kylling, naturell
  • Marinerte kyllingvinger
Jacobs Utvalgte svinekjøtt

Jacobs Utvalgte svinekjøtt

Jacobs Utvalgte svinekjøtt

Jacobs Utvalgte svinekjøtt - kommer 3. oktober 2016

Svineproduktene fra Jacobs Utvalgte består av gode råvarer fra Jæren Smak. 100% vegetabilsk fôr kombinert med gode oppvekstvilkår og høyt fokus på dyrevelferd gir et ekstra smakfullt, mørt og saftig svinekjøtt.

Serien inneholder:

  • Indrefilet - Jacobs Utvalgte indrefilet er det møreste stykket på grisen og egner seg perfekt til helsteking i ovn eller på grill, eller skåret i saftige medaljonger og surret i bacon.
  • Ytrefilet - Jacobs Utvalgte ytrefilet er et godt og magert stykke på grisen og egner seg godt til helsteking i ovn eller på grill, eller skåret i saftige medaljonger og surret i bacon.
  • Nakkefilet - Jacobs Utvalgte nakkefilet er uten ben av svinenakker skåret i skiver. Kjøttet er ekstra marmorert og egner seg godt som biff.
  • Filetkotelett - Jacobs Utvalgte filetkoteletter er en svinekotelett uten ben med en ekstra smakfull fettstruktur. dette gir kjøttet saftighet og en ekstra god smak.
  • Strimlet flatbitt -  Jacobs Utvalgte strimlet flatbiff er strimlet svinekjøtt spesielt velegnet til supper, gryter og wok.
  • Kjøttdeig av svin - smakfullt og saftig svinekjøtt.
Jacobs Utvalgte Black Angus storfe

Jacobs Utvalgte Black Angus storfe

Jacobs Utvalgte Black Angus storfe

Jacobs Utvalgte Black Angus storfekjøtt kommer fra Gården Ana Paula, en av de fremste på drift av storfe i Sør-Amerika nærmere bestemt i Uruguay. De har et strengt program for utvelgelse av storfe. Her drives jordbruk på tradisjonelt vis og dyrene får beite ute på pampasen hele året. Dette er med på å gi kjøttet en naturlig god smak.

Serien består av:

  • Langtidsmørnet indrefilet
  • Langtidsmørnet ytrefilet
  • Langtidsmørnet Entrecôte
  • Langtidsmørnet Mørbrad
Jacobs Utvalgte storfekjøtt i skiver

Jacobs Utvalgte storfekjøtt i skiver

Jacobs Utvalgte storfekjøtt i skiver

Jacobs Utvalgte «stykningsdeler» er valgt ut fra spesifikke krav på dyrets alder, vekt, kjøttfylde, og oppvekstvilkår. Alt for å sikre et garantert mørt og ekstra saftig stykke storfekjøtt. Kjøttet er garantert Norsk og mørnet i minimum 21 dager.

Serien består av:

  • Jacobs Utvalgte ytrefilet er biff fra renskåret storfekjøtt. Ytrefileten er det største filetstykket på dyret og er ofte godt fettmarmorert.
  • Jacobs Utvalgte indrefileter biff fra renskåret storfekjøtt. Indrefileten er det møreste stykket på dyret og har lite fettmarmorering.
  • Jacobs Utvalgte entrecôte er biff fra renskåret storfekjøtt. Den flotte fettmarmoreringen gjør kjøttet ekstra saftig og smakfullt. 
  • Jacobs Utvalgte mørbradbiff er biff fra renskåret storfekjøtt. Mørbrad er et smakfullt, litt magrere kjøttstykke.
Jacobs Utvalgte burger og kvernet storfekjøtt av Angus

Jacobs Utvalgte burger og kvernet storfekjøtt av Angus

Jacobs Utvalgte burger og kvernet storfekjøtt av Angus

Jacobs Utvalgte Angusburger og kvernet storfekjøtt leveres av vår kvalitetsleverandør Prima Jæren. Angus er en storferase som avles opp kun for best mulig spisekvalitet og smak, derav betegnelsen Kjøttfè. Angus er kjøttferase nummer en i verden, og Prima Jæren jobber sammen med MENY for å få opp rasen Black Angus i Norge - en satsningen kalt Prima Angus. Anguskjøttet brukt i Jacobs Utvalgte Angusburger og Angus kvernet storfekjøtt er nøye valgt ut fra kvalitetsstandarder som dyrets alder, vekt, kjøttfylde og gode oppvekstvillkår.  

Serien består av:

  • Angusburger er kvernet Angus storfekjøtt uten tilsatt vann. Det beste kjøttet til hamburger finner man fra dyrets forpart, og det er denne delen som er benyttet til Angus burger.
  • Angus kvernet storfekjøtt består av håndskårede kjøttstykker kun fra dyrets forpart. Bog, høyrygg, bryst, svange og hals/nakke er stykningsdelene som er brukt.
Jacobs Utvalgte ferdigmat

Jacobs Utvalgte ferdigmat

Jacobs Utvalgte ferdigmat

Crispy Duck kit - kommer 10. oktober 2016

Crispy Duck (Pekingand) er en tradisjonell rett fra Bejiing som stammer helt tilbake til Ming-dynastiet. Jacobs Utvalgte Crispy Duck med en halv Pekingand, 12 stk pannekaker og hoisinsaus, er et ferdig kit som du finner i frysedisken.

Den krydrede søte hoisinsausen sammen med den møre og sprø anden har en nydelig smak. Med et slikt praktisk kit blir det enkelt å servere en gourmet rett hjemme på kjøkkenet ditt.

Jacobs Utvalgte pølser

Jacobs Utvalgte pølser

Jacobs Utvalgte pølser

Jacobs Utvalgte pølser består av nøye utvalgte rene kjøttstykker, med akkurat passe fettmengde og gjerne fra forparten av dyret.

I pølseproduksjon så er det vanlig å ta svinekjøtt og tilsette spekk eller fett, men stykningsdelene fra Jæren Smak grisen er godt «marmorert» og inneholder allerede en riktig fettstruktur. Dette gjør at Jacobs Utvalgte pølser av svin ikke blir tilsatt noe ekstra fett eller spekk, men deklareres med minimum 85 % rent kjøtt. Resten er naturlige smakstilsetninger. Dette er unikt i Norsk standard, og det finnes meget få produsenter som kan måle seg med dette i Norsk dagligvare.

Jacobs Utvalgte pølser av svin er ikke spedde (produsert som farse) i noen form, men produsert som grovkvernede pølser. Det vil også si at vi ikke bruker noen form for «raske karbohydrater» som binder fuktighet (vann). Herunder hvetemel, tapioka, potetmel o.l.

Serien består av:

  • Bratwurst rå/kokt
  • Chorizo rå/kokt
  • Chorizo & kielbasa, rå
  • Siciliana picante med parmesan, kokt
  • Salsiccia, rå
  • Fransk urtepølse, kokt
  • Ostepølse, kokt
  • Kielbasa, kokt
  • Currywurst, kokt
  • Lammepølse, kokt (finnes i utvalgte butikker)
  • wienerpølse, kokt (finnes i utvalgte butikker)
Jacobs Utvalgte blåskjellbaser

Jacobs Utvalgte blåskjellbaser

Jacobs Utvalgte blåskjellbaser

Jacobs Utvalgte smakfulle blåskjellbaser gjør det enkelt for forbruker å lykkes med deilige og varierte blåskjellretter.

Serien består av:

  • Blåskjellbase Provencale – krydret og spennende tomatbasert blåskjellbase.
  • Blåskjellbase Thai med Øl – fyldig og rund med kokosmelk og øl.
  • Blåskjellbase Hvitvin – kremet og smakfull hvitvinsbasert blåskjellbase.
Jacobs Utvalgte pasta

Jacobs Utvalgte pasta

Jacobs Utvalgte pasta

Jacobs Utvalgte kommer både som fersk pasta og tørrpasta.

Jacobs Utvalgte ferskpasta er laget på tradisjonelt vis med egg fra frittgående høner, hvetemel og durumhvete. Den kommer både som bred båndpasta og som fylte pastaputer. Båndpastaen har gode klebreegenskaper grunnet strukturen og formen på pastaen. Begge typer har en autentisk god smak.

Serien består av:

  • Jacobs Utvalgte Pappardelle (bred båndpasta)
  • Jacob Utvalgte Cappellacci - store pastaputer fylt med reker, ricotta og sitron
  • Jacobs Utvalgte Girasoli - store pastaputer fylt med portobellosopp og trøffel

Jacobs Utvalgte tørrpasta lages etter original oppskrift fra Sør-Italia, med durumhvete. Pastaen støpes i bronseformer og tørkes på lav temperatur, noe som frembringer den gode smaken på råvarene og gir en naturlig, ru overflate.

Serien består av:

  • Fusilloni
  • Lumaconi
  • Pennoni
  • Conchiglie
  • Linguine
  • Tagliatelle
Jacobs Utvalgte pastasauser

Jacobs Utvalgte pastasauser

Jacobs Utvalgte pastasauser

Jacobs Utvalgte pastasauser er basert på førsteklasses råvarer, og har hele 93% tomatinnhold. 

Serien består av:

  • Pastasaus hot chili
  • Pastsaus homestyle
  • Pastasaus parmigiano reggiano
  • Pesto alla genovese
Jacobs Utvalgte pølse- og burgerbrød

Jacobs Utvalgte pølse- og burgerbrød

Jacobs Utvalgte pølse- og burgerbrød

Jacobs Utvalgte burgerbrød og pølsebrød er luftige og gode brød bakt med surdeig.

Serien består av

  • Jacobs Utvalgte Burgerbrød
  • Jacobs Utvalgte Pølsebrød
Jacobs Utvalgte krydder

Jacobs Utvalgte krydder

Jacobs Utvalgte krydder

All mat trenger krydder, og Jacobs Utvalgte har et rikt antall varianter av førsteklasses krydder. Krydrene er testet hos Kulinarisk Akademi og tilpasset den norske gane og norske matvaner.

Serien består av:

  • Potetkrydder
  • Fiskekrydder
  • Biffkrydder
  • Lammekrydder
  • Sydet flaksalt
  • Vaniljestang
  • Vaniljesukker
  • Cayennepepper (finnes i utvalgte butikker)
  • Safran (finnes i utvalgte butikker)
  • Sitronpepper (finnes i utvalgte butikker)
  • Kyllingkrydder (finnes i utvalgte butikker)
  • Stjerneanis (finnes i utvalgte butikker)
  • Pastakrydder (finnes i utvalgte butikker)
Jacobs Utvalgte kryddersmør

Jacobs Utvalgte kryddersmør

Jacobs Utvalgte kryddersmør

Jacobs Utvalgte kryddersmør setter en ekstra spiss på maten. Prøv for eksempel hvitløkssmør til kjøtt, fisk og varme baguetter eller kryddersmør til grillet kjøtt, fisk og bakt potet.

Serien består av:

  • Hvitløkssmør
  • Kryddersmør
  • Urtesmør med ramsløk og flaksalt
  • Peppersmør (finnes i utvalgte butikker)
  • Kryddersmør til fisk (finnes i utvalgte butikker)
Jacobs Utvalgte oljer

Jacobs Utvalgte oljer

Jacobs Utvalgte oljer

Jacobs Utvalgte oljer og balsamico setter en ekstra spiss på matlagingen.

Serien består av:

  • Olivenolje extra virgin - balansert og mild allround som passer til det meste. Fra Italia.
  • Olivenolje extra virgin salat - ekstra fruktig til salat. Fra Italia.
  • Høykvalitets balsamico - fyldig og rund smak. Fra Modena i Italia.
  • Kaldpresset rapsolje - en allsidig matolje med smaksrik nøtte- og mandelkarakter
Neste Forrige