Økologi i MENY

MENY har fokus på matglede kombinert med et stort vareutvalg, og fører i dag et av Norges største utvalg på økologisk mat. Vi satser på økologi og vil tilby våre kunder stadig flere varer til konkurransedyktige priser. Økologisk mat kjennetegnes av minimal bruk av tilsetningsstoffer, god dyrevelferd og ingen bruk av kjemisk-syntetiske plantemidler. Velger du økologiske egg, kylling eller annet kjøtt – vet du at dyrene har hatt mer plass, frisk luft og mer mosjon enn andre dyr.
Emblem
For at en vare skal kunne merkes som økologisk, må den være produsert uten kunstgjødsel eller kjemiske plantevernmidler som kan forurense vassdrag og grunnvann. I tillegg stilles det strenge krav til dyrevelferd.

Vårt engasjement for god mat handler ikke bare om å kunne tilby våre kunder skikkelige råvarer av ekte kvalitet, men også om et større ansvar vi som jobber med mat har. 

Espen Lie

Leder MENY-Lauget
Emblem
Det kua spiser, kan kjennes på smaken i melka. Når kuene er ute på beite spiser de gress og kløver. Det gir melk med naturlig søtere smak.

Velger du økologiske produkter får du råvarer som er dyrket frem uten bruk av kunstgjødsel, sprøytemidler og kunstige tilsetningsstoffer. 

Jacob Mogensen

MENY Ringnes Park