Lunsj og matvarer levert til din bedrift

Få lunsj og annen mat levert til jobben. Uansett om dere er en liten eller stor bedrift som skal ha mat, som bedriftskunde i MENYs nettbutikk får dere varene levert rett på døren til arbeidsplassen.

Varebil i farta på vei hjem til deg

Levering til jobben kr. 99,-

Vi leverer til bedrifter i stort sett hele landet


Spar tid og penger

Hullete stykke ost og en hel rødbete

MENY Nettbutikk - Norges største utvalg av matvarer

Med et stort utvalg matvarer finner dere stort utvalg pålegg, lunsjmat, frisk frukt og grønt, nystekte brød og bakervarer, snacks til kontoret og mye mer.
Fersk kanelbolle og baguette

Spar tid med handlelister

Kjøper dere mye av det samme hver uke? Lag faste handlelister eller bruk forrige handel som utgangspunkt for neste levering.
Rabatter!

Gode tilbud og priser

MENY har over 100 tilbud hver uke, faste knallkjøp og prismatch på First Price - vårt billigste alternativ. Ingen ordretillegg og ingen minstepris for bestilling.
Ding Dong!

Månedlig faktura med bedriftskort

Med MENYs Bedriftskort tilbyr vi månedlig fakturaløsning. Dere kan også betale med ulike betalingskort som VISA, Mastercard, Eurocard og Maestro.

Slik blir dere bedriftskunde

Å bli bedriftskunde hos oss er både raskt og enkelt. Ved å taste inn ditt organisasjonsnummer, gjør vi et oppslag mot Brønnøysundregisteret og fyller ut registrert informasjon for deg.

Deretter registrerer du noen opplysninger om deg som handler på vegne av bedriften. Dette trenger vi for å vite hvem som skal motta varene, hvor vi skal sende bestillingsbekreftelse og for eksempel SMS om at varene dine er på vei.

Etter at registreringen er fullført, kan du logge inn på vegne av din bedrift og gjøre unna handlingen med få tastetrykk! 

For å sikre de beste råvarene og den absolutt beste kvaliteten på alle varene dere har bestilt, trenger vi minst 48 timer til å behandle bestillingen deres. 

Ta kontakt for en uforpliktende prat 👋

Har du spørsmål om levering, fakturaløsning, bedriftskort eller bare ønsker en uforpliktende prat med oss om bedriftslevering? Ikke nøl med å ta kontakt. 

Skriv til Catia som jobber med bedriftskunder i MENY på mail ved å klikke her


Jobbkurv og ansattgaver

Vi tilbyr ferdige fruktkurver fra Jobbfrukt levert til arbeidsplasser i utvalgte områder. Velg mellom tre ulike fruktkurver. 

Les mer om jobbfrukt her 

Nyhet! Matgaver til bedriftsansatte 

Fortjener dine ansatte eller kollegaer en ekstra oppmerksomhet? 
Nå kan bedrifter bestille matgaver med levering hjem på døren til sine ansatte.
Vi tilbyr et utvalg matgaver som garantert blir en suksess!

Se utvalget av matgaver for bedrifter her

Levering av mat til arbeidsplassen er enklere av flere grunner 

Først og fremst, dere slipper å bruke tid på å springe på butikken i arbeidstiden for å gjøre innkjøp til dagens lunsj. 

Velg i hele MENYs store sortiment, mer enn 10 000 varer tilgjengelig. Bredt utvalg økologiske varer, sesongvarer, produkter for de med matallergi og intoleranse, samt Fairtrade, Nøkkelhull og Nyt Norge

I nettbutikken får dere oversikt over varene dere kjøper oftest, slik at handlingen blir rask og effektiv. Dere får også mulighet til å bestille en tidligere handel om igjen og lage handlelister som kan bestilles på få klikk.

Dere får elektroniske kvitteringer som lagres automatisk i bedriftsprofilen.

Bedriften velger selv når varene skal leveres. MENY har konkurransedyktige priser, og din bedrift får samme pris og samme tilbud som vi tilbyr private kunder.

Varene plukkes lokalt i MENY-butikken, som ofte er nærbutikken til bedriften din. Da blir det korte transportetapper og ferske varer!