Digitale kurskonsepter for permitterte og arbeidsledige

Digitale kurskonsepter for permitterte og arbeidsledige

Publisert 20. mai 2020
For at flere skal komme raskere tilbake til arbeidslivet, ønsker MENY og NorgesGruppen å dele kompetanse om varehandel og dagligvare med permitterte og arbeidsledige. Les hvilke digitale kurskonsepter som nå tilbys gratis.

Koronaviruset har gitt Norge mange nye permitterte og arbeidsløse. Et viktig område i tiltakspakkene fra Storting og regjering har vært å jobbe for kompetansepåfyll og utdanning i perioden folk går ledige.

Som en av landets største arbeidsgivere har NorgesGruppen mulighet til å bidra i samfunnsdugnaden. Vi skal sørge for trygg og god matforsyning i hele landet, men vi ønsker også å bidra på andre områder.

Derfor vil vi dele kompetanse om varehandel og dagligvare med permitterte og arbeidsledige, slik at flere kan komme raskere tilbake til arbeidslivet.

Digitalt kompetansepåfyll

Nå tilbyr NorgesGruppen digitale kurskonsepter innen varehandel og butikkøkonomi, grunnkurs i personvern og GDPR, HMS-kurs for ledere, samt kurs i office-programmer. 

Her tilbyr vi læringsressurser som kan komme permitterte til gode og alt foregår digitalt. Et av kursene omhandler varehandel og dagligvarebransjen, et nyttig kurs innen salg og service og for deg som vurderer fagbrev innen vår bransje.

Øvrige kurs er mer generelle og som er nyttig i mange ulike yrker. 

Oversikt over kurs og hvordan du søker:

1) Varehandel - Live Webinar

Ønsker du å bygge kompetanse innen salg og service? Vi tilbyr to utviklingskurs innen dette fagfeltet, se mer informasjon her. Kursens avholdes via live webinarer i regi av Nor Selection.

2) E-læringskurs

a. Grunnkurs i personvern og GDPR

b. HMS-kurs for ledere

c. Utdannet.no - Få tilgang til mer enn 170 forskjellige kurs innen business, design, foto, markedsføring og web.

Les mer på NorgesGruppen.no