Bli kjent med Naim, ferskvarekonsulent

Bli kjent med Naim, ferskvarekonsulent

Etter endt lærlingetid som butikkslakter, fikk jeg jobb som kjøttansvarlig. Jeg deltok i traineeprogrammet og fikk etter hvert stilling som ferskvaresjef.

Deretter søkte jeg på stillingen som ferskvarekonsulent, og fikk den! Dette er en jobb jeg virkelig trives i. Jeg får brukt kunnskapen min hver dag, samtidig jeg får jobbe med opplæring av ansatte og utvikling av våre ferskvareavdelinger. Nå har jeg ansvaret for å følge opp 22 butikker og deres ferskvarelinje.

Det som er så bra med MENY, er at det rekrutteres mye internt slik at de ansatte stadig får nye utfordringer. Det at man får muligheten til å avansere og få mer ansvar gjør at folk blir lengre i bedriften. 

En av mine viktigste oppgaver er å se potensialet i våre medarbeidere, og sammen med ferskvaresjefene, sørge for at de som vil og kan får muligheten til å utvikle seg. Veldig mange av de som i dag jobber på vårt servicekontor, har tidligere jobbet i butikk

Det som er så bra med MENY er at de rekrutteres mye internt.