Prøv lykken nå!

MENY Fornebu søker en engasjert osteansvarlig!

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Fornebu trenger vi nå en ny osteansvarlig som kan hjelpe kundene våre med tips og råd til et bedre ostefat.

Rollen er en heltidsstilling, og arbeidstid omfatter dagtid, kveld og helger.
Oppstart: etter avtale, 1. kvartal 2022

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Dersom du er blid, glad i å prate med mennesker og har ekte lidenskap for mat - da kan det være deg vi er på jakt etter! Som vår nye osteansvarlig trenger vi en som kan løfte avdelingen til nye høyder med matglede, engasjement og kreativitet. Vi har et bredt utvalg av ost fra alle ostefamiliene, både utenlandske og norske matskatter. Kundene våre forventer at du har høy fagkunnskap, så har du relevant fagbrev er det et pluss. Interesse for mat og ost kan veie opp for manglende fagbrev. Som osteansvarlig må du dele av din matkunnskap til både kunder og kollegaer, og synes at salg er gøy! 

Ved siden av engasjement for mat må du ha en viss forretningssans og du jobber etter din avdelings budsjetter og mål for salg og svinn. Det vil være ditt ansvar å bestille varer til avdelingen, følge opp IK-mat og ha kontakt med leverandører og ysterier. I tillegg vil arbeidet også bestå i å fylle på varer. Dette kan innebære både tunge løft og hektisk tempo.

Siden du vil ha mye kundekontakt må du ha gode norskkunnskaper. For å søke på stillingen må du ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Fornebu er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som ferskvaremedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli assisterende ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs. Om du har lederambisjoner på sikt, kan denne stillingen være ditt springbrett. 

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake