MENY Øya Larvik søker deltidsmedarbeidere!

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Øya Larvik trenger vi nå flere ferskvaremedarbeidere som kan hjelpe kundene våre med tips og råd til et bedre måltid. Du kan lese mer om stillingene under, og når du trykker "søk her" velger du hvilken stilling som passer for deg. I begge stillingene må du ha fylt 18 år for å søke.


Ferskvaremedarbeider - kveld og helg
Stillingsomfang: ca. 30%
Arbeidstid: én kveld i uka og annenhver fredag og lørdag.
Oppstart: snarest 
Det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.

Som vår nye kollega i ferskvareavdelingen må du være blid, takle en utfordring eller to og gjerne ha interesse for mat. Vi forventer ikke at du kan åpne østers, beine ut et lammelår eller ta ut paven i en krabbe - for dette har vi nemlig tenkt til å lære deg. Det viktigste er at du er lettengasjert og at du synes kundeservice er gøy. Om du synes mat er spennende og har lyst til å lære mer, er det selvfølgelig et pluss. Dine nye kollegaer er både hyggelige og kunnskapsrike, og vil ta deg godt i mot i - uansett hvor mye eller lite du kan om mat fra før.

Som medarbeider i vår ferskvareavdeling vil du ha en hektisk og spennende jobb med stor variasjon i arbeidsoppgavene. Du vil ekspedere kunder, skjære og tilberede ulike ferskvarer som kjøtt, fisk og ost, du vil fylle varer og naturlig nok ta oppvasken. For å få til dette må du like å ha kontakt med mennesker, takle tunge løft og ha gode samarbeidsevner og ikke være redd for å smake på noe nytt.

Du må også ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år.


Bakerimedarbeider - annenhver helg
Stillingsomfang: ca. 18%
Arbeidstid: annenhver lørdag og søndag
Oppstart: snarest 
Det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.

Som medarbeider i bakeriet vil en av dine viktigste oppgaver være å sørge for at det er riktig mengde brød og bakevarer i avdelingen til enhver tid, og du vil kontinuerlig vurdere behovet for å steke mer. Du vil etterfylle brød, rydde i baguettene, pynte wienerpekaner og hjelpe kundene som henvender seg i bakeriet. Du vil også gjøre klar varer til neste dag og stenger avdelingen med rydding og vasking. Dette er en hektisk og utfordrende jobb med tunge løft og mye ansvar. Du må ta mange egne avgjørelser og vi lover utfordrende og spennende arbeidsdager. 

Vi ser etter deg som kan arbeide selvstendig, stå for egne avgjørelser og som gir usedvanlig god kundeservice. Du samarbeider godt med dine kollegaer og vi forventer at du mer enn gjerne hjelper til i andre avdelinger. 

Fordi du vil ha mye kundekontakt må du ha gode norskkunnskaper og du må ha fylt 18 år. 


Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Øya Larvik en arbeidsplass med morsomme dager på jobb, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som ferskvaremedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli assisterende ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs. Vi gleder oss til å gjøre deg til en del av MENY!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake