Er du MENY Hagaløkkveien sin nye kolonialansvarlig?

MENY Hagaløkkveien søker nå etter deg som kan utvikle vår kolonialavdeling videre. For oss er det viktig at kundene skal få en flott handleopplevelse, og at vi blir opplevd som en annerledes butikk på en positiv måte. Personen vi søker til stillingen må være opptatt av at kundene skal trives hos oss, og gjennom sin væremåte bidra til å utvikle butikken til et av områdets beste supermarkeder og kundens førstevalg til hverdag og helg. 

Stillingsomfang: 100%
Arbeidstid: dag, kveld og helg.
Oppstart: etter avtale

Hvem er du, og hva skal du gjøre?
Du er en person med fart i beina, struktur i hodet og smil om munnen. Som kolonialansvarlig er det du som sørger for at vareflyten er riktig i tørrvareavdelingen, og håndterer derfor alle systemene rundt bestilling, varetelling og datokontroll. Din avdeling står for halvparten av butikkens omsetning, og derfor er det viktig at du har stor ansvarsfølelse og høy arbeidsmoral. Du vil ha leverandørkontakt, planlegge og bygge kampanjer og ta høyde for sesonger. 

En av de største oppgavene dine er å sørge for at dagens varelass blir håndtert i butikk og på lager. Du liker å jobbe mellom reolene, og for deg er det ingen ting som ser penere ut enn en nyfrontet hylle. Du er en lagspiller og sammen med kollegaene dine lager dere en butikk det stråler av! Arbeidsmiljøet er preget av løsningsorientert innstilling, felles forståelse for effektivitet og matarbeidere som har det gøy på jobb. Fordi jobben nesten utelukkende er preget av fysisk arbeid, er det viktig at du trives med å være i aktivitet.  Du må ha fylt 18 år for å søke, og ha gode norskkunnskaper. Om du har erfaring fra dagligvare og førerkort klasse B, er det et pluss. 

Hvorfor skal du velge oss?
Hvis du er den vi leter etter kan vi tilby en arbeidsplass med kunnskap, matglede og kollegaer som bryr seg om hverandre. Vi tror på at "er du trygg er du god" og gir deg grundig opplæring. Hos oss er det gode muligheter for videre utvikling og karriere. Vi har en interaktiv kursplattform der du kan bli fagekspert, klasseromskurs som gir deg påfyll i administrasjon og traineeprogram med fokus på å gå fra ansatt til å bli leder, for å nevne noe. Satser du på MENY, satser MENY på deg, og som kolonialansvarlig er du på rett vei for å senere kunne bli assisterende butikksjef. Vi lover spennende utfordringer du kommer til å mestre, dager som går fort og en arbeidsplass du blir glad i - og stolt av, akkurat som oss!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring, i stedet for å laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Send søknad Tilbake