Er du god på logistikk, detaljer og varebestilling?

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Liertoppen trenger vi en ny fulltidsansatt som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen.

Som industriansvarlig vil du jobbe dag, kveld og helg. 
Ønsket oppstart: 1. februar.

Hvem er du, og hva skal du gjøre?
I industriavdelingen finner du blant annet pålegg, emballert kjøtt og fisk, meieriprodukter og egg. Store deler av arbeidsdagen din tilbringer du ute ved butikkhyllene der du fyller, bestiller, teller varer og naturligvis hjelper kunder. Hverdagen i butikk byr på utfordringer, du er aktiv og står eller går det meste av tiden.

Ditt ansvar er å sørge for at det verken er for lite eller mye varer i hyllene. Varene i din portefølje har ofte kort holdbarhet, så du må ha tunga rett i munnen når du bestiller. Du må like å opprette systemer og å jobbe etter planer. Du har et øye for detaljer og trives med frihet under ansvar. I denne stillingen får du en rutinepreget, men allikevel variert og spennende hverdag.   

Kundekontakt og god service er viktig for deg, og du må kunne spandere et smil på kunder og kollegaer, til tross for at du har mye å gjøre. Du vil også ha kontakt med mange av våre leverandører, derfor er det nødvendig med gode norskkunnskaper. Ved behov vil du fungere som stengeansvarlig og du må også ha fylt 18 år.

Har du erfaring fra dagligvare, kjenner til systemer som NG Flyt eller tilsvarende automatisk bestillingssystem, vil det være et stort pluss.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Liertoppen er en arbeidsplass med godt humør, moro og variasjon – her er aldri to dager like. Vi er opptatt av matglede og gir våre ansatte grundig opplæring. Vi har interne utviklingsprogrammer og nettbasert opplæring som kan gjøre deg til fagekspert i alle avdelinger.  For oss er det viktig at du er trygg, for da er du god. I MENY er det gode muligheter for videre karriere og satser du på oss, satser vi på deg. Vi ønsker deg varmt velkommen inn i vår butikkhverdag og vil gi deg et miljø preget av lagånd, arbeidsglede og stå på-vilje.

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake