MENY Tveita søker flere nye deltidsmedarbeidere!

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Tveita trenger vi en flere nye deltidsansatte som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen. Vi har fem ledige stillinger, og når du søker kan du krysse av for hvilken stilling du ønsker deg.

Under kan du lese om de ulike stillingene. I alle stillingene jobber du på kveldstid og i helg, og flere av våre ansatte kombinerer denne type jobb med studier. Dersom du fra tid til annen har anledning til å stille opp på dagtid (f.eks. hvis en kollega er syk), er det et pluss. Forå søke må du ha fylt 18 år, og ha gode norskkunnskaper. Oppstart er så snart som mulig.

Stilling 1 - varepåfyller tørrvare
Arbeidstid: mandag kl. 20.00-2330 og annenhver fredag kl. 1430-22.30.

Stilling 2 - varepåfyller tørrvare
Arbeidstid: tirsdag og torsdag kl. 2000-2330.

Stilling 3: varepåfyller kjølevare
Arbeidstid: annenhver torsdag kl. 1530-2330 og annenhver lørdag kl. 1430-2000.

Stilling 4: varepåfyller kjølevare
Arbeidstid: annenhver mandag kl. 1530-2330 og annenhver onsdag kl. 2000-2330.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Avdelingen du skal jobbe i er ryggraden i MENY-butikken, og står for over halvparten av butikkens omsetning. I kolonialavdelingen finner du alt fra tørrvarer, drikkevarer, frysevarer, meieri og hygieneartikler. Dine oppgaver vil i stor grad bestå av varepåfylling, rullering og fremtrekk. Du vil også ekspedere i kassa, tømme panteautomaten, hente kundevogner og hjelpe kunder. 

Fordi du skal hjelpe kunder og samarbeide tett med kollegaer ser vi etter deg som liker å snakke med mennesker og som synes service er gøy. Du må kunne løfte tungt og takle å gå mange skritt når du er på jobb. I kolonialavdelingen skjer det alltid noe, og du må ha fart i beina og et smil om munnen for å lykkes. Vi garanterer morsomme dager på jobb, der veien til mer ansvar og større oppgaver er kort for dem som gjør en god innsats. Stilling 5: kasserer
Arbeidstid: annenhver fredag kl. 1500-2115

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Medarbeiderne i kassen er butikkens fremste ambassadører, og kanskje er du den eneste butikkansatte kunden har kontakt med i løpet av handleturen. Som kasserer vil din hovedoppgave å være å slå inn varer, ta i mot betaling og få kunden til å føle seg velkommen. Du vil også fungere som kassevert i de selvbetjente kassene, hente kurver, rydde, fylle varer og hjelpe kunder. Periodevis vil det være mange kunder og mye som skal gjøres, derfor må du trives med et hektisk tempo og å jobbe med mennesker. 

Å gi god kunderservice må være en selvfølge for deg, og du smiler til de rundt deg selv om det er mye å gjøre. Vi ønsker oss en ny kasserer med godt humør, sporty innstilling og en som ser løsninger der andre blir frustrerte. 

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Tveita er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte.

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake