Dine persondata i forbindelse med varslinger i MENY Handleapp

Når du bruker MENY Handleapp og er innlogget med din Trumf-profil, vil du få muligheten til å skru på varslinger (push notifications) fra appen. Les her om personvern ved bruk av varslinger i MENY Handleapp.

Formålet med behandlingen er å tilby app-brukerne muligheten til å få informasjon om tilbud, kuponger og annen generell informasjon fra MENY. Varslinger fra MENY Handleapp vil hjelpe deg med å huske dine personlige kuponger, og sørge for at du ikke går glipp av tilbudene eller andre viktige meldinger fra MENY.

For å kunne få varslinger fra MENY Handleapp må du ha logget inn med din Trumf-profil i MENY Handleapp. MENY Handleapp kan lastes ned til din smarttelefon fra Appstore eller Google Play.

Når du er innlogget i MENY Handleapp vil du få spørsmål om du ønsker å tillate varslinger fra appen. Tillater du dette samler vi inn et samtykke og en ID tilknyttet din enhet, slik at vi kan identifisere et endepunkt vi kan sende varslinger til. Det er ingen personopplysninger i denne dataen, kun et generisk nummer som identifiserer app og enhet slik at vi kun sender varslinger til de som har akseptert dette.

Dersom du har samtykket til varslinger, vil du kun få varslinger så lenge du er innlogget i appen. Logger du ut av appen vil vi markere din enhet-ID som inaktiv. Inaktive ID’er slettes etter 6 mnd. For å få varslinger på din enhet må du igjen logge inn i MENY Handleapp.

For å kunne tilby deg en så riktig og interessant dialog som mulig, vil vi lagre din responshistorikk på varslinger du mottar gjennom vår app. Hensikten med dette, er å kunne videreutvikle våre tjenester for å gi deg mer relevant kommunikasjon, til riktig tid og i riktig kanal.

Du kan til enhver tid oppdatere deg på om du har samtykket til varslinger og fjerne dette i MENY Handleapp. Dette finner du på profilsiden i appen (ikonet med den lille personen helt til høyre), og deretter innstillinger. Er du påmeldt varslinger, er knappen grønn, hvis ikke er den hvit.

Dersom du er påmeldt varslinger og ønsker å skru av, er det litt ulikt hvordan man går frem i ulike telefoner. For iOS-telefoner (iPhone) blir du tatt til innstillinger på telefonen din. Der kan du velge å skru av varslinger for MENY Handleapp. Tilsvarende om du vil skru på varslinger igjen, så blir du tatt til innstillinger på telefonen på samme måte som da du skrudde varslinger av. For Androidtelefoner, gjør du innstillingene i appen.

Du vil bli varslet i appen hvis det gjøres endringer i vilkårene eller endringer i hvilke data vi behandler ved tillatelse i forbindelse med samtykke til varslinger fra MENY Handleapp.

Har du noen spørsmål? Kontakt kundeservice her