Trines Matblogg inngår samarbeid med MENY

Trines Matblogg inngår samarbeid med MENY

Oppdatert 7. desember 2017
Norges største matblogger og kokebokforfatter, Trine Sandberg, inngår et samarbeid med supermarkedkjeden MENY. Nå kan kundene enkelt handle ingrediensene til Trines populære oppskrifter i MENY nettbutikk og få dem levert rett på døra.

- Vi er stolte over at Trine, som har vært Norges mest leste matblogger gjennom en årrekke, velger å samarbeide med MENY. Med et par klikk kan kundene legge varene de trenger til Trines oppskrifter rett i handlevognen i nettbutikken vår, sier MENY-sjef Vegard Kjuus.

Lidenskap for mat
Trine Sandberg er juristen som ble matblogger og kokebokforfatter. Fra sitt hjem på Lørenskog startet det hele som en hobby, men fra 2014 har hun vært blogger og forfatter på heltid. Hun har gitt ut bøkene «Trines Mat» og «Trines Mat 2». I høst kom også boka «Trine Inviterer». For henne var MENY førstevalget.
- For meg var supermarkedkjeden MENY et åpenbart valg. De har det største utvalget, de beste ferskvarediskene og mennesker i butikken som er lidenskapelig opptatt av mat. I tillegg har de en svært brukervennlig nettbutikk og app. Gjennom MENY når jeg dessuten ut til flest mulig av mine lesere, sier Trine Sandberg.

Målet til Sandberg er å øke nytteverdien for leserne av bloggen.
- Det viktigste for meg er å inspirere leserne mine til å lage mat fra bunnen av i en hektisk hverdag. Nå kobles mine oppskrifter til MENYs nettbutikk, og folk kan enkelt laste ned handlelister på akkurat det de trenger til en bestemt oppskrift. Det gir en merverdi til mine oppskrifter som jeg tror folk kommer til å sette pris på i hverdagen, sier Sandberg.

22% har handlet dagligvare på nett
MENY er Norges største supermarkedkjede med 195 butikker. I tillegg har MENY en nettbutikk som tilbyr hjemlevering i store deler av landet. Det store utvalget og prisene er det samme på nett som i butikk.

- Vi tilbyr nå netthandel og hjemlevering fra 27 MENY-butikker i Midt-Norge og sørover. 22 prosent av alle nordmenn har til nå handlet dagligvarer på nett, og tallet vokser kraftig. Nå har vi også lansert en ny versjon av MENY-appen hvor du kan bestille varer rett fra appen, aktivere dine kuponger og få oversikt over alle tilbudene, sortert etter hva du pleier å handle. Alt handler om å gjøre det enklest mulig for kunden, sier Kjuus.Fakta om Trines Matblogg

• Norges største matblogger med 200.000 – 250.000 besøkende hver uke
• Legger regelmessig ut nye oppskrifter og en ny ukemeny hver uke
• Har totalt 2000 oppskrifter tilgjengelig (ca. 1000 vil bli koblet mot MENY)

Fakta om MENY og MENYs nettbutikk
• MENY er Norges største supermarkedkjede med 195 butikker og en omsetning på 18,3 milliarder kroner i 2016.
• MENY-butikker har i snitt 10 000 varer og er ledende kjede hva gjelder vareutvalg og ferskvare.
• MENY har i dag 27 nettbutikker fordelt på de største byene i landet. Eksisterende MENY-butikker fungerer som lager og matmedarbeiderne her plukker varene.
• Prisene og vareutvalget er de samme i butikk og på nett.
• De som handler på nett benytter seg i høyere grad våre tilbud og har høy andel av frukt og grønt, kjøtt og kolonialvarer. 80% velger hjemlevering.
• Nettkundene er i første omgang de mellom 30-37 år, deretter de mellom 40-49 år. De har lavere snittalder enn den vanlige MENY-kunden.
• I løpet av desember lanserer MENY også en handleapp, dvs. at du har nettbutikk, kuponger og tilbud rett i lommen.


For mer informasjon, kontakt:
Tore Nesheim, daglig leder i Adlink og agent for Trine Sandberg tlf. 971 60 014, tnesheim@adlinkmedia.no
Nina Horn Hynne, kommunikasjonsrådgiver i MENY, tlf. 934 44 213, nina.hynne@meny.no