Enklere handel med MENY-appen Se video

Enklere handel med MENY-appen

MENY-appen gjør det enda enklere å handle på MENY. Last ned og få nettbutikk, tilbud, middagstips og kuponger – hele MENY, rett i lomma!

Full oversikt over alle tilbud

Hver uke har vi flere hundre varer på tilbud i MENY. Få full oversikt over alle tilbud og våre Faste Knallkjøp i appen. Alltid sortert etter hva du pleier å handle. 

Glad i tilbud? Skru på varslinger i appen og du vil aldri gå glipp av nye kuponger!

Få hele MENY rett i lomma! Last ned appen her:

Kuponger med personlige tilbud

Alle Trumf-kunder får personlige kupongtilbud fra MENY. Disse finner du i appen under fanen "Tilbud". Kupongene kan du aktivere og legge rett i handlekurven! 

Bli varslet om nye kuponger

Bli varslet om nye kuponger

Vil du bli minnet på nye kuponger i appen? Nå kan du motta push-meldinger når nye personlige tilbud ligger klart til deg. Ikke noe spam, bare en liten reminder iblant.

Aktiver og betal med Trumf-bonus 

I appen får du også full oversikt over din oppsparte Trumf-saldo og her kan du velge et beløp som du ønsker å bruke som betaling neste gang du handler i en MENY-butikk eller i nettbutikken.

Se din saldo og aktiver bonus

Det er enkelt; velg beløpet du ønsker å bruke, aktivér, så trekkes det automatisk fra i kassen ved neste handel hos MENY. 

Middagstips

Hver uke gir vi deg to middagsforslag på under 20 minutter basert på ukens tilbud. Disse finner du alltid i appen sammen med forslag til en hel ukemeny, og varene du trenger kan du enkelt legge rett i handlevognen. 

Husk å logge inn med din Trumf-profil for å få en billigere, bedre og enklere handleopplevelse!

Lag din egen handleliste

Bruk appen som handleliste ved å fylle handlevognen. Det er raskt gjort ved hjelp av oversikten over de varene du kjøper ofte og et smart søk.

Handlelisten din synkroniseres automatisk med alle i samme Trumf-medlemskap og på tvers av dine digitale enheter, som mobil, nettbrett og desktop.

Nettbutikk rett i lomma

I appen kan du også bestille alle varene i handlevognen, og få dem levert på døren eller hente selv i butikk eller på et hentepunkt i nærheten. Effektiv og enkel handleopplevelse!

Kuponger, nettbutikk og mye mer rett i lomma. Last ned MENY-appen: