MENY Østerås søker kjøtt- og delikatesseansvarlig!
Etter en periode med stengt butikk grunnet brann, er vi glade for å kunngjøre at butikken vår åpner igjen i slutten av mars 2025! I den forbindelse søker vi nå etter en kjøtt-og delikatesseansvarlig!
Merk: rekrutteringsprosessen vil ikke starte før i januar 2025!
Stillingsomfang: 100%
Arbeidstid: dag, kveld og helg
Oppstart: mars 2025
For å søke må du være fylt 18 år, du må også kunne beherske norsk.
Hvem er du og hva skal du gjøre?
Dersom du er blid, glad i å prate med mennesker og har ekte lidenskap for mat - da kan det være deg vi er på jakt etter! Som vår nye kjøtt- og delikatesseansvarlig trenger vi en som kan løfte avdelingen til nye høyder med matglede, engasjement og kreativitet. Kjøttfaget er håndverk, og store deler av dagen går med på å skjære, beine ut og bearbeide kjøtt. I avdelingen har du også ansvar for håndtering av bestillinger, leverandørkontakt, svinnkontroll og IK-mat. Dette krever en viss grad av struktur og orden, noe som kommer til uttrykk i din ryddige avdeling og nøye kalkulerte bestillinger. Det vil også være oppgaver som varepåfylling og åpning/stenging av disk, som innebærer både tunge løft og hektisk tempo.
Det er ikke bare kjøtt og råvarer som er viktig for deg, du trives også med mennesker og salg. Din genuine interesse for mat blir godt synlig for alle våre kunder som får hjelp av deg - du briljerer gjerne med kunnskapen din og sørger for at kunden kan kokkelere på sitt eget kjøkken. Kundene våre forventer at du har høy fagkunnskap, noe du vil få ved å bli godt kjent med alle varene vi selger. Om du allerede har erfaring fra MENY og har fagbrev som butikkslakter, kjøttskjærer eller kokk er det selvfølgelig et pluss. Genuin interesse for mat kan kompensere for manglende utdanning.
Hvordan er det å jobbe i MENY?
Hos oss vil du blant annet lære å ta ansvar, mestre stress, håndtere mennesker og ikke minst butikkdrift. Vi har en interaktiv kursplattform, ulike klasseromskurs som gir deg faglig påfyll og et traineeprogram med fokus på å gå fra ansatt til å bli leder, for å nevne noe. Satser du på MENY, satser MENY på deg!
Når du starter, skal vi ta deg godt imot og gi deg den opplæringen du trenger. Alle ansatte i MENY får selvfølgelig uniform, lønn etter tariff og subsidiert kantine. I tillegg har vi sosiale sammenkomster i ny og ne og rabatt på treningssenter. Når det gjelder trivsel på jobb, vil vi trekke frem samholdet. Som en av våre matarbeidere blir du en del av et team som jobber mot felles mål, for din innsats vil påvirke butikken, kundene og kollegene dine. Vi verdsetter gjensidig omtanke og støtte, og det er rom for feil så lenge du lærer og utvikler deg – for er du trygg er du god. Vår visjon er at vår lidenskap endrer folks matvaner, og det håper vi du vil bidra til.
Å søke jobb i MENY skal være enkelt
Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. For at vi skal bli litt bedre kjent med deg, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.
Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.