MENY Brotorvet søker kjøpmann

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Nøkkelen til å skape dette er ledere som går foran som gode eksempler, og som inspirerer ansatte til å yte det lille ekstra.

MENY Brotorvet søker kjøpmann

MENY Brotorvet er en butikk med ca. 100 millioner i omsetning og ca. 50 ansatte. Butikken eies 50% av Butikkpartner og 50% av Norgesgruppen Vestfold/Telemark og ansettelsesforholdet vil være i Brotorvet mat AS.

Kjøpmannsrollen er en 100% stilling med stor frihet og like mye ansvar. Det forventes at kjøpmann fordeler sin tilstedeværelse igjennom hele butikkens åpningstid på dagtid, kvelder og i helger.
Oppstart: etter nærmere avtale
Stillingen rapporterer til driftssjef

Søknadsfrist: 10. august 2022


Ansvarsområder:
Som kjøpmann er det ditt ansvar å sørge for at butikken når sine nøkkeltall gjennom budsjettering, kostnads- og konseptoppfølging, planer og selvfølgelig de ansatte. For det er nettopp gjennom menneskene du når målene dine, og de 50 ansatte på MENY Brotorvet trenger en stødig og motiverende leder for at butikken skal nå sitt potensial. Du har selvinnsikt i egen lederrolle, liker å få det beste ut av folkene dine og vet at utvikling av talent er en bærekraftig måte å drive butikk på. 

Hvem er du?
Vi ser etter deg som er en engasjert og erfaren leder, og oppfordrer kandidater med ledererfaring fra dagligvare til å levere søknad. Du er god på menneskelige relasjoner, har økonomisk forståelse og er ikke redd for å brette opp ermene for å jobbe side om side med dine kollegaer i butikken. Du liker å ha det gøy på jobb og trives på en arbeidsplass der dagene går fort. 

På MENY Brotorvet setter du dagsorden med assisterende butikksjef og ferskvaresjef, sammen utgjør dere "trekløveret" i butikken. Dere spiller hverandre gode og samarbeider tett hver eneste dag. Vi tror nøkkelen til suksess er å ha en ambisiøs leder som kan skape gode holdninger, kunnskap og engasjement hos alle medarbeiderne. Samtidig skaper du nærhet til kundene ved å være tett på. Du har utdannelse utover videregående skole, men erfaring kan kompensere om du er den rette personen for oss

Vi ønsker å være den foretrukne lokalbutikken for kundene og vi satser stort på matkunnskap og ferskvare, og har flere manuelle ferskvarepunkter i butikken. Du er til stede for kundene dine, for å bygge relasjon til gjestene er viktig for å få de til å velge din butikk. 

Vi kan tilby:
En svært spennende og utfordrende lederstilling med gode betingelser. I MENY og Butikkpartner er det gode muligheter for videre karriere. For nye kjøpmenn har vi vårt eget utviklingsprogram som gir deg tyngde når det gjelder selvinnsikt, selvmotivasjon og evnen til å stå stødig når det stormer. 

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi benytter Semac bakgrunnssjekk i denne rekrutteringen.

 

Send søknad Tilbake