MENY Fornebu søker bakerimedarbeidere i 50% stilling

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Fornebu søker vi nå etter to nye bakeriansatte som kan sørge for at våre gjester får et godt utvalg og nystekte bakevarer gjennom dagen.

Stillingsomfang: 50%
Arbeidstid: åpnevakter, stengevakter og annenhver lørdag
Oppstart: etter avtale i august
Tidspunktet for vaktene kan endres på sikt og det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Som medarbeider i bakeriet vil en av dine viktigste oppgaver være å sørge for at det er riktig mengde brød og bakevarer i avdelingen til enhver tid, og du vil kontinuerlig vurdere behovet for å steke mer. Du etterfyller brød, rydder i baguettene, pynter wienerpekaner og hjelper kundene som henvender seg i bakeriet. Du vil også gjøre klar varer til neste dag og stenger avdelingen med rydding og vasking. Dette er en hektisk og utfordrende jobb med tunge løft og mye ansvar. Du må ta mange egne avgjørelser og vi lover utfordrende og spennende arbeidsdager. 

Vi ser etter deg som kan arbeide selvstendig, stå for egne avgjørelser og som gir usedvanlig god kundeservice. Du samarbeider godt med dine kollegaer og vi forventer at du mer enn gjerne hjelper til i andre avdelinger. 

Fordi du vil ha mye kundekontakt må du ha gode norskkunnskaper og du må ha fylt 18 år. 

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Fornebu er en arbeidsplass med morsomme dager på jobb, kunnskap og matglede. Når du begynner hos oss vil du bli tatt godt imot av dine nye kolleger som gir deg opplæring og hjelper deg å bli god. For deg som ønsker videre karriere i dagligvare er mulighetene mange, men å jobbe i MENY er også et fint sted for deg som trenger en jobb ved siden av f.eks. studier. Vi ønsker deg velkommen og gleder oss til å få en ny kollega!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.
Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake