MENY Støletorget søker flere nye kolleger til deltidsstillinger!

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Støletorget søker vi nå etter flere nye medarbeidere til bakeri og ferskvare. Vi håper å finne kandidater med erfaring fra bakeri og ferskvare, men det viktigste er at du har sporty innstilling til oppgavenesom og at du er matinteressert. Du finner mer informasjon om stillingene nedenfor. Når du trykker på "send søknad" kan du huke av for hvilken stilling du ønsker å søke på. Du kan naturligvis søke på alle stillingene. 

Tidspunktet for vaktene kan endres på sikt og det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.

Bakerimedarbeider
Stillingsomfang: 10% - annenhver lørdag
Som medarbeider i bakeriet vil en av dine viktigste oppgaver være å sørge for at det er riktig mengde brød og bakevarer i avdelingen til enhver tid, og du vurderer kontinuerlig behovet for å steke mer. Du etterfyller brød, rydder i baguettene, pynter wienerpekaner og hjelper kundene som henvender seg i bakeriet. Du vil også gjøre klar varer til neste dag og stenger avdelingen med rydding og vasking. Dette er en hektisk og utfordrende jobb med tunge løft og mye ansvar. Du må ta mange egne avgjørelser og vi lover utfordrende og spennende arbeidsdager. 

Ferskvaremedarbeider
Stillingsomfang: 10% - én kveld i uka
Som vår nye kollega i ferskvareavdelingen må du være blid, takle en utfordring eller to og gjerne ha interesse for mat. Vi forventer ikke at du kan åpne østers, beine ut et lammelår eller ta ut paven i en krabbe - for dette har vi nemlig tenkt til å lære deg. Det viktigste er at du er lettengasjert og at du synes kundeservice er gøy. Om du synes mat er spennende og har lyst til å lære mer, er det selvfølgelig et pluss. Du vil ekspedere kunder, håndtere ferskvarer, fylle varer og ta oppvasken. Dine nye kollegaer er både hyggelige og kunnskapsrike, og vil ta deg godt i mot i - uansett hvor mye eller lite du kan om mat fra før.

 

I alle stillingene må du like kundekontakt og service, det er en naturlig del av arbeidsdagen. Å kunne spandere et smil på en kunde, til tross for at du har mye å gjøre er viktig. Du må takle et hektisk tempo og tunge løft. I MENY setter vi kundeservice høyt, og det er mange kunder som ønsker hjelp. Nettopp derfor må du ha gode norskkunnskaper. Du må også ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Støletorget er en arbeidsplass med morsomme dager på jobb, kunnskap og matglede. Når du begynner hos oss vil du bli tatt godt imot av dine nye kolleger som gir deg opplæring og hjelper deg å bli god. For deg som ønsker videre karriere i dagligvare er mulighetene mange, men å jobbe i MENY er også et fint sted for deg som trenger en jobb ved siden av f.eks. studier. Vi ønsker deg velkommen og gleder oss til å få en ny kollega!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende. 

Send søknad Tilbake