Meny Holmestrand søker strukturert og omgjengelig kasseleder

Ved MENY Holmestrand har vi nå en ledig heltidsstilling som avdelingsleder kasse. Ditt ansvar vil være å lede og organisere kassefunksjonen på en mest mulig optimal måte for kundene og MENY. Dette medfører betydelig personalansvar hvor evnen til å engasjere og å jobbe strukturert blir svært viktig. 

Stillingsomfang: 100%
Arbeidstid: dag, kveld og helg
Oppstart: etter avtale

Hvem er du, og hva skal du gjøre?
Du er en person som liker å ha orden i sysakene og som er glad i å gi god kundeservice. Som kasseleder vil du opprette og følge systemer, for dette med struktur er din cup of tea. En viktig oppgave vil være å optimalisere vaktlistene, slik at de sikrer riktig pauseavløsning. Dette sørger for unødvendig kø i kassa som igjen gir fornøyde kunder og ansatte. Du vil også motiverer de menneskene du har ansvar for og er med på å skape et engasjert og godt arbeidsmiljø på butikken. Fordi kassa har ansvar for store verdier, er det svært viktig at du er til å stole på. Med stillingen følger også diverse økonomiarbeid, kontroll og oppfølging av oppgjør, avstemming av kasse samt kontanthåndtering. 

Fordi mennesker er viktig for deg
En av de største og mest krevende oppgavene dine er å være leder. Du skal ansette, lære opp, følge opp og sørge for at de ansatte liker jobben sin og utfører den riktig. Vi kan love at du vil bli utfordret, lære mye om deg selv, og at du aldri får en kjedelig dag på jobben. Som avdelingsleder kasse får du et stort og spennende ansvar som krever samarbeidsvilje, arbeidskapasitet og gjennomføringsevne. Du har forståelse for butikken som helhet og samarbeider godt med kollegaer i andre avdelinger.

Vi leter etter deg som...
Har erfaring fra dagligvare og kjenner til kassefunksjonene. Det er en fordel om du har drevet med personalledelse og rekruttering tidligere. Du må ha god fremstillingsevne på norsk, både muntlig og skriftlig. Du må være fylt 18 år for å bli vurdert i ansettelsesprosessen. 

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Holmestrand er en arbeidsplass med morsomme dager på jobb, kunnskap og matglede. Når du begynner hos oss vil du bli tatt godt imot av dine nye kolleger som gir deg opplæring og hjelper deg å bli god. For deg som ønsker videre karriere i dagligvare er mulighetene mange, men å jobbe i MENY er også et fint sted for deg som trenger en jobb ved siden av f.eks. studier. Vi ønsker deg velkommen og gleder oss til å få en ny kollega!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende. Vi benytter Semac bakgrunnssjekk i denne rekrutteringen.

Send søknad Tilbake