MENY Fosnavåg søker deltidsmedarbeidere!

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Fosnavåg trenger vi flere nye deltidsansatte som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen. Vi søker etter faste deltider og tilkallingshjelper til ferskvare. Les mer om stillingene under, og når du trykker "søk her" krysser du av på den stillingen som kunne passe for deg.


Kolonialmedarbeider - du vil hovedsaklig ha vakter på kveld og i helg, og kan fint kombinere jobben med f.eks. studier.
Stillingsomfang: 30%
Arbeidstid: kl. 16-22 én/to dager i uka og annenhver lørdag 
Oppstart: snarest, men vi er villig til å vente på den rette

Avdelingen du skal jobbe i er ryggraden i MENY-butikken, og står for over halvparten av butikkens omsetning. I kolonialavdelingen finner du alt fra tørrvarer, drikkevarer, frysevarer, meieri og hygieneartikler. Dine oppgaver vil i stor grad bestå av varepåfylling, rullering og fremtrekk. Du vil også ekspedere i kassa, tømme panteautomaten, hente kundevogner og hjelpe kunder. 

Fordi du skal hjelpe kunder og samarbeide tett med kollegaer ser vi etter deg som liker å snakke med mennesker og som synes service er gøy. Du må kunne løfte tungt og takle å gå mange skritt når du er på jobb. I kolonialavdelingen skjer det alltid noe, og du må ha fart i beina og et smil om munnen for å lykkes. Vi garanterer morsomme dager på jobb, der veien til mer ansvar og større oppgaver, er kort for dem som gjør en god innsats. 

Du må ha gode norskkunnskaper og være fylt 16 år.

 

Ferskvaremedarbeider - tilkallingshjelp
Stillingsomfang: du vil ikke ha faste vakter, men bli kontaktet ved behov.
Oppstart: snarest

Som vår nye kollega i ferskvareavdelingen må du være blid, takle en utfordring eller to og gjerne ha interesse for mat. Vi forventer ikke at du kan åpne østers, beine ut et lammelår eller ta ut paven i en krabbe - for dette har vi nemlig tenkt til å lære deg. Det viktigste er at du er lettengasjert og at du synes kundeservice er gøy. Om du synes mat er spennende og har lyst til å lære mer, er det selvfølgelig et pluss. Dine nye kollegaer er både hyggelige og kunnskapsrike, og vil ta deg godt i mot i - uansett hvor mye eller lite du kan om mat fra før.

Som medarbeider i vår ferskvareavdeling vil du ha en hektisk og spennende jobb med stor variasjon i arbeidsoppgavene. Du vil ekspedere kunder, skjære og tilberede ulike ferskvarer som kjøtt, fisk og ost, du vil fylle varer og naturlig nok ta oppvasken. Du vil også arbeide i bakeriavdelingen der oppgavene består i å steke brød, rydde, legge opp varer til neste dag og hjelpe kunder. For å få til dette må du like å ha kontakt med mennesker, takle tunge løft og ha gode samarbeidsevner og ikke være redd for å smake på noe nytt.

Du må også ha gode norskkunnskaper og ha fylt 16 år.Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Fosnavåg er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte.

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake