MENY Løren søker ferskvaresjef

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og flinke ansatte som kan hjelpe med tips og råd til et bedre måltid. Nøkkelen til å skape dette er gode ledere som har kontinuerlig oppfølging av ansatte, gjennomfører grundig opplæring, fokuserer på salg og jobber aktiv med gode driftsrutiner i avdelingen.

MENY Løren søker nå etter ferskvaresjef. Som vår nye ferskvaresjef får du et betydelig personal- og resultatansvar, og skal skape matglede gjennom andre - hver dag! Har du erfaring som leder og deler vår tanke om at spiser du bedre, lever du bedre, kan dette være jobben for deg.

Som ferskvaresjef forventes det at man fordeler sin tilstedeværelse gjennom hele butikkens åpningstid, men i hovedsak vil du arbeide på dagtid og annenhver helg. Oppstart blir vi enige om. 

Hvem er den vi søker etter?
Som ferskvaresjef vil du arbeide med fisk, kjøtt, ost, delikatesser og bakeri, men først og fremst vil du jobbe med mennesker - både kunder og kollegaer. Du vil lede et team bestående av 15 dyktige matarbeidere, så du må allerede være trygg i rollen som leder. Din viktigste oppgave bli å motivere, legge til rette for og utvikle dine medarbeidere, så de kan levere flotte disker, god kundeservice og råvarer av topp kvalitet, sammen med deg. 

Ved siden av å være personalleder vil du ha overordnet ansvar for ferskvareavdelingens økonomiske resultater som salg og svinn, IK-mat, bemanningsplanlegging og varebestilling. Du vil samarbeide tett med kjøpmann og assisterende butikksjef, og selv om dine ansvarsområder er definerte må du evne å se butikken som en helhet. Dagligvarebransjen er kontinuerlig i endring så du må kunne omstille deg, jobbe strukturert og effektivt, og ha stor arbeidskapasitet. Fordi du er en av kulturbærerne i butikken må du lede med eksempel, ha godt humør og være opptatt av arbeidsmiljø.

Vår nye ferskvaresjef har erfaring med personalansvar og har fagbrev som kokk, sjømathandler eller butikkslakter. Relevant erfaring eller genuin interesse i mat kan kompensere for fagbrev, det viktigste er at du er flink med folk og har selvinnsikt i lederrollen. 

Arbeidsoppgaver:

  • Personalansvar for avdelingens medarbeidere
  • Innkjøpsansvarlig og totalansvarlig for det økonomiske resultatet for hele ferskvareavdelingen
  • Kontakt med leverandører og kunder
  • Salg og produktveiledning
  • Ansvar for daglig drift av avdelingen
  • Trygg mat og våre internkontrollrutiner
  • Svinn og kvalitetskontroll


Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Hos MENY Løren får du en utfordrende lederstilling i Norges største dagligvarekonsern. Butikken vår skal totalrenoveres i februar 2023, og 9. mars åpner dørene på det som skal bli området råeste supermarked. Fra før av er vi en urban butikk som er opptatt av trender, og vi strekker oss langt for kundene. Vi har vunnet årets butikk i vår region og våre ferskvareavdelinger har kapret flere avdelingspriser internt i MENY. I MENY er det store muligheter for videre karriere, og vi liker å tro at vi er en butikks om blir lagt merke til! Her vil du ha varierte og morsomme dager på jobb, frihet under ansvar og gode kollegaer som bryr seg om hverandre.

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

 

Send søknad Tilbake