Digger du TikTok, Instagram og Facebook? MENY Manglerud søker en ny kollega som skal få leke seg i sosiale medier!

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte - noe vi daglig formidler i våre sosiale medier. Nå kan vi stolt fortelle at vår SoMe-ansvarlig fått seg jobb i et annet stort konsern - og skal jobbe med sosiale medier på fulltid! I den forbindelse søker MENY Manglerud en ny deltidsansatt som skal være vår nye SoMe-ansvarlig.

Stillingsomfang: 12%
Arbeidstid: tidspunktene du jobber med sosiale medier er fleksibelt, så lenge du leverer til avtalt tid. Du kan bli spurt om å ta ekstra vakter i butikken på dagtid, kveld og i helger.
Oppstart: snarest

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Som vår nye SoMe-ekspert har du i oppgave å formidle våre budskap på sosiale medier og i tillegg fortelle våre følgere hvordan det er å være medarbeider på akkurat vår butikk. Vi ser for oss at dette skjer gjennom TikTok, Instagram og Facebook og kanskje har du også forslag til andre aktuelle medier? For å lykkes må du være en kreativ og omgjengelig person, som har forståelse for både butikk og det som engasjerer bak skjermen. Du må være teknisk god på de ulike publiseringsplatformene og kunne formidle alt fra butikkhverdag, til produktnyheter og lokale kampanjer. Du må kunne ta gode bilder og ha estetisk sans for hva som tar seg godt ut på bilder og i film. Kanskje du også har forslag til hvordan vi kan få flere følgere?

Fordi dette er en stilling som kan tilpasses med tanke på arbeidstid, ser vi for oss at dette er en ideell rolle for deg som går på skole. Det er en fordel om du studerer markedsføring eller andre relevante studier, men stor interesse for SoMe og rikelig med erfaring kan kompensere for manglende utdannelse/pågående studier. Om du allerede har eller tidligere har jobbet i butikk, er det et stort pluss.

I perioder kan du få oppgaver i butikken som innebærer å fylle varer, ekspedere i kassa, tømme panteautomaten, hente kundevogner og hjelpe kunder. Dette innebærer høyt tempo og tunge løft. Du må ha gode norskkunnskaper, og være spesielt god på skriftlig formidling. For å søke må du også ha fylt 18 år.


Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Manglerud er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Butikken ble totalrenovert i høst, og er derfor skikkelig lekker med et topp moderne uttrykk. Du vil komme inn i et arbeidsmiljø der vi bryr oss om hverandre og er opptatt av å ha det gøy på jobb! I tillegg skal vi levere områdets beste butikk, og det blir din jobb å vise dette i sosiale medier. Vi gleder oss til å se hva den rette kan gjøre for vår butikk!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

 

Send søknad Tilbake