MENY Åneby søker tilkallingshjelp

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Kuben søker vi nå etter flere medarbeidere som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen.

Vi har behov for en ny deltidsansatt til vår kasseavdeling.
Stillingsomfang: tilkallingshjelp - du vil ikke ha faste vakter, men bli kontaktet ved behov, spesielt på lørdager.
Oppstart: snarest

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Medarbeiderne i kassen er butikkens fremste ambassadører, og kanskje er du den eneste butikkansatte kunden har kontakt med i løpet av handleturen. Som kasserer vil din hovedoppgave å være å slå inn varer, ta i mot betaling og få kunden til å føle seg velkommen. Du vil også fungere som kassevert i de selvbetjente kassene, hente kurver, rydde, fylle varer og hjelpe kunder. Periodevis vil det være mange kunder og mye som skal gjøres, derfor må du trives med et hektisk tempo og å jobbe med mennesker. 

Å gi god kunderservice må være en selvfølge for deg, og du smiler til de rundt deg selv om det er mye å gjøre. Vi ønsker oss en ny kasserer med godt humør, sporty innstilling og en som ser løsninger der andre blir frustrerte. Du må ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Åneby er en arbeidsplass med morsomme dager på jobb, kunnskap og matglede. Når du begynner hos oss vil du bli tatt godt imot av dine nye kolleger som gir deg opplæring og hjelper deg å bli god. For deg som ønsker videre karriere i dagligvare er mulighetene mange, men å jobbe i MENY er også et fint sted for deg som trenger en jobb ved siden av f.eks. studier. Vi ønsker deg velkommen og gleder oss til å få en ny kollega!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake