Er du interessert i mat? Helgø MENY Sandnes søker vikar i 100% stilling!

Vi i Helgø MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos Helgø MENY Sandnes trenger vi nå en vikar tik ferskvareavdelingen som kan hjelpe kundene våre med tips og råd til et bedre måltid. 

Stillingsomfang: 100%
Vikariatets lengde: ca. 12 mnd
Arbeidstid: dag, kveld og helg.
Oppstart: februar


Hvem er du og hva skal du gjøre?
Som medarbeider i vår ferskvareavdeling vil du ha en hektisk og spennende jobb med stor variasjon i arbeidsoppgavene. Du vil ekspedere kunder, skjære og tilberede ulike ferskvarer som kjøtt, fisk og ost, du vil fylle varer og naturlig nok ta oppvasken.  Du vil også arbeide i bakeriavdelingen der oppgavene består i å steke brød, rydde, legge opp varer til neste dag og hjelpe kunder. For å få til dette må du like å ha kontakt med mennesker, ha gode samarbeidsevner og ikke være redd for å brette opp ermene for å ta i et tak. 

 

Våre kunder forventer at du har kunnskap om mat, men fortvil ikke selv om "Hellstrøm" ikke er ditt etternavn. Vi lærer deg alt vi kan om torsk, svinekjake, culotte og Kraftkar, men det er uten tvil en fordel om du har basiskunnskap og interesse for mat fra før av. Om du har relevant fagbrev er det selvfølgelig et pluss! Du må ogå ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år.

For å lykkes må du være en som liker å prate med mennesker, takler utfordringer, tunge løft, hektisk tempo og ikke være redd for å smake på nye ting. 

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Helgø MENY Sandnes en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som ferskvaremedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli assisterende ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs. Vi gleder oss til å gjøre deg til en del av MENY!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake