MENY Rykkinn søker avdelingsleder frukt og grønt

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Rykkinn trenger vi en ny avdelingsleder for frukt- og grønt som kan sørge for en avdeling med bra varetrykk og gode handleopplevelser.

Stillingsomfang: 100%
Arbeidstid: hovedsdaklig kl. 06-14 og én kveld i uka
Oppstart: snarest

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Som leder i en av våre viktigste avdelinger har du i oppgave å bestille og fylle på varer, sørge for god kvalitet, hjelpe kunder, følge opp salgs- og svinntall og ha kontakt med leverandører. Du må samarbeide godt med de andre ansatte og motivere dine kollegaer i avdelingen til å yte sitt beste. Du vil få personalansvar for avdelingens fem medarbeidere som innebærer rekruttering, planlegging av timelister, medarbeidersamtaler, daglig oppfølging og alt annet som sørger for at folka dine opplever mestring og trivsel på jobben.

Å jobbe med frukt og grønt er utfordrende, fysisk tungt og veldig moro! De økonomiske reslutatene kan du lett påvirke i denne avdelingen, og vi ser etter deg som synes kremmerskap er gøy og som blir motivert av lønnsomhet og gode resultater. Du kan bruke dine kreative sider når du bygger eksponeringer, du får trent hele kroppen i løpet av en arbeidsdag og du har stor variasjon i oppgavene dine. Du liker å jobbe i et hektisk miljø der det alltid er mye å gjøre, i denne avdelingen går tiden fort! Vi ønsker oss deg som har erfaring fra dagligvare og med bestilling av varer, som har lidenskap for frukt og grønt og som synes kremmerskap er gøy! Om du i tillegg har erfaring med personalansvar eller personaloppfølging er det et pluss, men denne avdelingen er også et fint sted å starte på lederreisen for deg som ønsker å jobbe deg oppover i MENY.

Du må ha gode norskkunnskaper og du må ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Rykkinn er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. Stillingen kan være en god start på din lederkarriere i MENY. Vi ønsker deg velkommen inn i et varmt og inkluderende arbeidsmiljø og vi gleder oss til å få en ny kollega!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake