Liker du å bestille varer? MENY Fornebu søker varebestiller!

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Fornebu trenger vi en ny varebestiller som kan sørge for at vi kan tilbby en flott avdeling med godt vareutvalg, til våre kunder.

Stillingsomfang: 100%
Arbeidstid: dag, kveld og helg. 
Oppstart: etter avtale 

Hvem er du, og hva skal du gjøre?
I din avdeling finner du blant annet pålegg, emballert kjøtt og fisk, meieriprodukter og egg. Store deler av arbeidsdagen din tilbringer du ute ved butikkhyllene der du håndterer varer og naturligvis hjelper kunder. Hverdagen i butikk byr på utfordringer, du er aktiv og står eller går det meste av tiden.

Ditt ansvar er å sørge for at det verken er for lite eller mye varer i hyllene. Varene i din portefølje har ofte kort holdbarhet, så du må ha tunga rett i munnen når du bestiller. Du må like å opprette systemer og å jobbe etter planer. Den største oppgaven din handler om å håndtere vareflyten fra bestilling, til varemottak og påfylling, logistikk på lageret og kontrolltelling av din varegruppe. Du har et øye for detaljer og trives med frihet under ansvar. I denne rollen får du en rutinepreget, men allikevel variert og spennende hverdag.

Kundekontakt og god service er viktig for deg, og du må kunne spandere et smil på kunder og kollegaer, til tross for at du har mye å gjøre. Du vil også ha kontakt med mange av våre leverandører, derfor er det nødvendig med gode norskkunnskaper. Å jobbe i butikk krever at du kan takle et høyt tempo og tunge løft. Du må også ha fylt 18 år.

Har du erfaring fra dagligvare vil det være et stort pluss.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Fornebu er en arbeidsplass med godt humør, moro og variasjon – her er aldri to dager like. Vi er opptatt av matglede og gir våre ansatte grundig opplæring. Vi har interne utviklingsprogrammer og nettbasert opplæring som kan gjøre deg til fagekspert i alle avdelinger.  For oss er det viktig at du er trygg, for da er du god. I MENY er det gode muligheter for videre karriere og satser du på oss, satser vi på deg. Vi ønsker deg varmt velkommen inn i vår butikkhverdag og vil gi deg et miljø preget av lagånd, arbeidsglede og stå på-vilje.

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake