Arme riddere med bær og honning

Disse er kjempegode til helgefrokosten! Topp de arme ridderne med gylden honning og friske bær. Salte ting som ost og skinke passer også godt til, hvis du liker det salte bedre enn det søte. Da dropper du bare vaniljesukker i røren.
Arme riddere med bær og honning

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Finn frem alle ingrediensene
  2. Visp sammen egg, melk, salt og vaniljesukker i et desilitermål.
  3. Legg brødskivene i et dypt fat eller i en ildfast form. Hell egg- og melkerøren over brødskivene. Snu skivene et par ganger så de blir godt dekket. La dem stå og trekke til seg egg- og melkerøren i et par minutter.
  4. Sett en stekepanne på platen og skru den på middels varme. Ha smør i pannen og la det smelte før du steker brødskivene to og to. De trenger ca 1-2 minutter på hver side. De skal bli gyldenbrune.
  5. Legg de ferdigstekte arme ridderne på en tallerken, dryss litt honning over og pynt med friske bær. Et dryss melis helt til slutt blir ekstra fint!
Finn frem alle ingrediensene
Visp sammen egg, melk, salt og vaniljesukker i et desilitermål.
Legg brødskivene i et dypt fat eller i en ildfast form. 
Hell egg- og melkerøren over brødskivene. Snu skivene et par ganger så de blir godt dekket. La dem stå og trekke til seg egg- og melkerøren i et par minutter.
Sett en stekepanne på platen og skru den på middels varme. Ha smør i pannen og la det smelte før du steker brødskivene to og to. De trenger ca 1-2 minutter på hver side. De skal bli gyldenbrune.
Legg de ferdigstekte arme ridderne på en tallerken, dryss litt honning over og pynt med friske bær. Et dryss melis helt til slutt blir ekstra fint!