Club Sandwich

Club sandwich, også kalt clubhouse sandwich, er en klassiker til lunsj. Saftig kyllingbryst med tørrsaltet bacon, ruccola, majones, sennep og tomater lagvis mellom tre skiver toastbrød er en sikker vinner. En smakfull klassiker det er vanskelig å gå lei av.
Club Sandwich

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Krydre kyllingbrystene med salt og pepper. Brun kyllingbrystene i 1 ss smør til de er gylne på begge sider. Stek videre i ovnen på 180 grader til kyllingbrystene er gjennomstekt. Dette tar ca. 10 minutter.
  2. Legg baconet på et stekebrett og stek det i ovnen på 180 grader til det er sprøtt.
  3. Stek brødskivene i 1 ss smør til de er gylne på begge sider.
  4. Bland majones og sennep. Bygg sandwichene lagvis med brød, sennepsmajones, ruccolamix, skiver av kyllingbryst, sprøtt bacon og skiver av plommetomat.