Foccacia med marinerte epler, stekt avokado og OUMPH

Foccacia med marinerte epler, stekt avokado og OUMPH

Ingredienser

1 pk oumph, valgfri smak
1 stk foccacia
1 stk avokado
1 pk spirer
1 stk rødt eple
eddik, vanlig type
sukker
vann

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Deilig vegetar oppskrift på foccacia med Oumph!, marinerte epler og stekt avokado. Enkel vegetar middag som er sunt og smaker kjempe godt!

  1. Begynn med å lage en 1-2-3 lake; 1 del eddik, 2 deler sukker og 3 deler vann. Dette er en klassisk agurksalatlake, men her bruker vi den til eple.
  2. Rør til sukker er oppløst. Eplet skjæres i tynne skiver (bruk ostehøvel eller mandolin). Legg epleskivene i laken og la dem ligge i 15 minutter.
  3. Oumph! varmes i en stekepanne. Stek avokadobåter i samme panne mot slutten når oumphen begynner å bli varm. De trenger veldig kort tid i stekepannen.
  4. Foccacia deles opp (kan med fordel varmes litt i ovn før servering). Anrett spirer, epleskiver, stekt Oumph! og avokado i foccaciaen.

Tips

Oumph! er soyaprodukter med kjøtt-aktig smak og konsistens for deg som vil spise litt mindre kjøtt og fett.

Relaterte oppskrifter