Ostesmørbrød med Norvegia® vellagret, eple, bacon og karamellisert løk

En syndig utfordrer blandt ostesmørbrødene. Stekt i panne med sødme, salt og krønsj.
Ostesmørbrød med Norvegia® vellagret, eple, bacon og karamellisert løk

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Karamellisert løk

Slik gjør du

  1. Ostesmørbrødet kan stekes i stekepanne eller du kan bruke et ostesmørbrødjern om du har det.
  2. Karamellisert løk: Skjær løk i skiver. Smelt smør i en stekepanne på lav varme. Ha i løk i skiver, sukker og eddik. Stek under omrøring, til løken er karamellisert. Dette tar 30-40 minutter. Ta fra platen og avkjøl.
  3. Sprøstek bacon i en panne. Del eple i tynne skiver og smør landbrødskivene med honning.
  4. Legg epleskiver, ost, bacon og karamellisert løk på den ene siden og topp med den andre.
  5. Smør sidene som vender ut med smør og stek i en stekepanne på middels varme under lokk til skiven er gyllen. Snu og stek videre til osten er smeltet.