Ostesmørbrød med hvit geitost, sopp, fikenmarmelade og skinke

Ostesmørbrød med hvit geitost, sopp, fikenmarmelade og skinke

Ingredienser

2 skiver Landbrød
5 skiver TINE Ekte Hvit Geitost
3 stk Aromasopp
Timian
Salt
Pepper
1 ss Fikenmarmelade
1 ts Dijonsennep
2 skiver Bøkerøkt skinke
TINE Meierismør

Tidsforbruk

Vanskelighetsgrad

Lett

Den hvite geitosten spiller godt sammen med bøkerøkt skinke, aromasopp, søt fikenmarmelade og sennep. Pannestekt eller som toast.

  1. 1. Del aromasopp i skiver og stek gylne i smør. Dryss med timian, salt og pepper.
  2. 2. Smør fikenmarmelade og sennep på brødskivene. Legg ost, skinke og sopp på den ene skiven og topp med den andre brødskiven.
  3. 3. Smør sidene som vender ut med smør og stek i en stekepanne på middels varme under lokk til skiven er gyllen. Snu og stek videre til osten er smeltet.
  4. Du kan også bruke et ostesmørbrødjern til å steke smørbrødet i om du har det.

Oppskrift fra