Focaccia med druer og fennikelsukker

En annerledes og veldig smakfull focaccia med druer og fennikel som garantert vil imponere. Passer perfekt som tilbehør til ostefatet.
Focaccia med druer og fennikelsukker

Tid

Tidsforbruk Over 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Løs opp gjæren i vannet. Tilsett mel, sukker, salt og olje. Bruke en kjøkkenmaskin og kjør deigen ved middels hastighet i 15 minutter. Øk hastigheten de siste 2 minuttene. Dekk til bakebollen med plastfolie og et kjøkkenklede over der igjen. La deigen heve til dobbel størrelse.
  2. Kle en liten langpanne med bakepapir. Slå sammen deigen og hell den ut i formen (dra og trykk deigen utover). Dekk til med plastfilm og la deigen hvile i 20 minutter. Trykk druene godt ned i deigen, la den. hvile i ytterligere 10 minutter.
  3. Knus fennikelfrøene i en morter og bland det med sukkeret. Dryss fennikelsukkeret jevnt over focacciaen og drypp over noen gode dråper olivenolje. Stek focacciaen midt i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt.