Focaccia med marinerte epler, stekt avokado og OUMPH!

Deilig vegetar oppskrift på focaccia med Oumph!, marinerte epler og stekt avokado. Enkel vegetar middag som er sunt og smaker kjempe godt!
Focaccia med marinerte epler, stekt avokado og OUMPH!

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Oumph! er soyaprodukter med kjøtt-aktig smak og konsistens for deg som vil spise litt mindre kjøtt.

Slik gjør du

  1. Begynn med å lage en 1-2-3 lake; 1 del eddik, 2 deler sukker og 3 deler vann. Dette er en klassisk agurksalatlake, men her bruker vi den til eple.
  2. Rør til sukker er oppløst. Eplet skjæres i tynne skiver (bruk ostehøvel eller mandolin). Legg epleskivene i laken og la dem ligge i 15 minutter.
  3. Oumph! varmes i en stekepanne. Stek avokadobåter i samme panne mot slutten når oumphen begynner å bli varm. De trenger veldig kort tid i stekepannen.
  4. Focaccia deles opp (kan med fordel varmes litt i ovn før servering). Anrett spirer, epleskiver, stekt Oumph! og avokado i focacciaen.