Flatbrødtrio

Flatbrødtrio

Ingredienser

4 skive fenalår
4 stk. flatbrød
4 ts seterrømme
1 ts frisk timian
4 stk. flatbrød
4 ts sort lodderogn
4 ts seterrømme
1 ts frisk gressløk
4 stk. flatbrød
50 g blåmuggost
1 ss seterrømme
4 stk. valnøttkjerner

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Klassisk norsk mat i tapasform. Enklere kan det ikke bli. Her skal det lite tilberedning til før du har flott og fargerik norsk tapas.

  1. Denne retten legges opp rett før gjestene skal spise, ellers blir flatbrødet mykt.
  2. 1. Legg utover biter av flatbrød. Legg på en ts rømme og topp det med fenalår eller lodderogn. Dryss over med litt finhakket urter tilslutt.
  3. 2. Bland blåmuggost og rømme til kremkonsistens. Legg på en ts på hver flatbrødbit. Pynt med valnøtt.

Oppskrift fra