Foccacia med pølser

Foccacia med pølser

Ingredienser

8 stk chilipølse
1 pose tørrgjær
5 dl vann
1 ss sukker
2 ts salt
0,5 dl olivenolje
12 dl hvetemel
10 stk cherrytomat, rød
1 glass kapers
1 ts flaksalt

Tidsforbruk

Over 60 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Hvorfor ikke fylle foccacian med pølser? En morsom overraskelse!

  1. 2. Smør en langpanne med olje eller bruk bakepapir. Trykk halvparten av deigen jevnt utover i forma. Legg i pølser, og dekk med den andre halvparten av deigen.
  2. 3. Del cherrytomater i to, lag små groper i deigen, og dytt dem ned i. Hell over olivenolje, strø på kapers og salt. La den heve i 30-40 minutter.
  3. 4. Stek på 200 ºC midt i ovnen i ca. 25 minutter. Avkjøl og del i biter.

Oppskrift fra