MENYs egen ferdigbakst til grill

I sommer har MENY en egen serie produkter ferdigbakst som går rett på grillen. Perfekt om du ikke har tid til å bake selv!

Steinovnsbakt pizzabunn kan toppes med dine favoritter! Kjøtt, sjømat, spekemat, grønnsaker og flere typer ost. Bak pizzaen under lokk på bakesten på grillen. Topp gjerne med god olivenolje, friske urter og ruccola før servering. 

Pitabrød er perfekt piknik- og turmat! Ristes noen sekunder på direkte varme og fylles med pulled pork eller annet snadder. Du kan også fylle pitabrødet med grønnsaker, ost, fisk, kjøtt eller kylling, toppe det hele med en god dressing, pakke inn i aluminiumsfolie og varme på grillen. 

Halvstekt hvitløksbrød er godt til sommersalaten, som bunn til porsjonspizza eller til bruschetta. Kan ristes noen sekunder på direkte varme, eller pensles med litt smør og et dryss friske urter og grilles på indirekte varme. 

Focaccia er godt tilbehør til spekemat. Drypp gjerne litt olivenolje og havsalt på toppen. Varmes i ovn eller på grill i ca 7 min på 200 grader. Varmes i formen den kommer i. 

Myk sjokoladekake er saftig og god og varmes enkelt på grillen i formen den ligger i. Kan nytes som den er eller varmes i ovn: 3-5 min på 180 grader eller på grill, 3-5 minutter. Servér gjerne med is og bær.